A Dabas nyerte a rangadót

177

A Leány Kézilabda Országos Serdülő Bajnokság Ceglédet érintő csoportjában az éllovas Dabas otthonában lépett pályára a harmadik Ceglédi Kék Cápák. Talán a téttől kissé nyomottan játszó Ceglédnek sajnos nem sikerült bravúrpontot szerezni az eddig veretlen vendéglátójától.

Leány Kézilabda Országos Serdülő Bajnokság, november 1.

Dabas VSE KC – Ceglédi Kék Cápák 20-14 (9-7)

Dabas Obo Aréna, 70 néző. Vezette: Csuka, Kocsis.

Cegléd: Hornyik Orsolya (kapus), Koncsik Ella 4/2, Veres Anna 3/1, Petrovics Fruzsina 2, Kovács Alíz 2, Varga Nóra 1, Takács Viktória 1, Fehér Natália 1, Mód Klaudia, Peszeki Laura, Farkas Fruzsina, Simon Virág, Simon Anna.

Kiállítás 8 ill. 12 perc.

Hétméteres 5/4 ill. 5/3.

Az eredmény alakulása: 9.p.: 4-0, 15.p.: 5-5, 25.p.: 8-7, 29.p.: 12-8, 46.p.: 19-12

Spolmin Roberta edző: Nagyon megilletődötten kezdtük a mérkőzést, különösen ami a támadójátékunkat illeti. Időkérést követően végre felélénkültünk, sikerült szorosabbá tennünk az eredményt. A félidő végét emberhátrányban töltöttük, ami megtörte a jó szériánkat és kétgólos hátránnyal fordultunk. A második játékrész első tíz percében sem támadásban, sem védekezésben nem tudtuk felvenni a ritmust, az ellenfél ezt ki is használta és növelte is a különbséget. A félidő második felére felkeményedtünk védekezésben és a támadásunk is kezdett alakulni, de sajnos nem sokat tudtunk kozmetikázni az eredményen. Sokkal biztosabb kézzel és bátrabban kell támadnunk ahhoz, hogy az ilyen mérkőzéseken is partiban tudjunk maradni.

Megosztás