Fontos csapatgyőzelem és bravúros döntetlen a rangadókon

82

Férfi asztalitenisz NB I, november 24.
Szuperinfó-CVSE I. – KSI SE I. 10:6
Ceglédi győztesek: Marsi Márton 3, Varga Csaba 2, Biedermann Dániel 2, Ócsai Máté 2 és Marsi-Ócsai páros.
A ranglistavezetőt fogadta a Cegléd, persze a bajnokság favoritja a Kiskunfélegyháza, amelynek elmaradt mérkőzése van. Az első körben Varga Csaba 3:0-ra legyőzte a KSI 2. számú játékosát, Huzsvár Eriket, ami lélektani előnyhöz juttatta a ceglédieket, hiszen a hátsó emberei az ellenfélnek gyengébb játékerőt képviselnek. A ceglédi csapat ennek megfelelően magabiztosan hozta a mérkőzéseket és nyerte meg a találkozót.
Asztalitenisz NB III, november 23.
Szuperinfó-CVSE II. – Dabas-Sári I. 9:9
Ceglédi győztesek: Gergye Zoltán 4, Török István 2, Hörömpő Ferenc 1, Szalkai Attila 1 és a Gergye-Hörömpő páros.
A ranglistavezető elleni találkozó igazi presztízs meccs lett. A bemelegítésnél kiderült, hogy Péter Aladár fájó csuklója miatt nem tudja vállalni a játékot. Hárman kezdték meg a ceglédiek a mérkőzést, bízva abban, hogy Szalkai Attila a munkája végeztével talán odaér és tud játszani. Végül sikerült és a Dabas 2. számú játékosát 3:0-verte, így mentve pontot a hazai csapatnak, ami szintén óriási bravúr a körülményeket figyelembe véve.
Pest Megye I/A, november 23.
Szuperinfó-CVSE III. – Maglód TC II. 10:8
Ceglédi győztesek: Fodor Árpád 3, Dervaderics Csaba 2, Tótin Kristóf 2, Hoffer Gábor 1 és a Tótin-Dervaderics valamint a Fodor-Hoffer párosok.
Szorosan alakult a mérkőzés, amelynek hőse az eddig a bajnokságban nem vitézkedő Dervaderics Csaba volt. Két győzelemmel és egy párossal is hozzá tudott tenni a végső sikerhez, ami a tartalékos felállás miatt vált ilyen küzdelmessé. Külön köszönet illeti Hoffer Gábort, aki az utolsó pillanatban vállalta a játékot és győzni is tudott.

Megosztás