Küzdelmes vereségek

82

A Leány Kézilabda U13 Országos Gyermek Bajnokság  felsőháza Ceglédet érintő csoportjának soros fordulóját Vecsésen rendezték. A Ceglédi Kék Cápák a Dabassal és az Érddel mérkőztek meg és sajnos mindkét küzdelmes találkozón vereséget szenvedtek.

Leány Kézilabda U13 Országos Gyermek Bajnokság

Dabas KC VSE – Ceglédi Kék Cápák 17–10 (9–4)

Cegléd: Oláh Anna, Semetka Gréta (kapusok), Takó Emese 5 (3), Peszeki Laura 2 (2), Pintér Zsófia 1, Kádár Kata 1, Imregi Boglárka 1, Kelemen Réka, Varga Nóra, Takács Viktória, Fehér Natália, Pető Luca, Kökény Hanna, Simon Anna.

Kiállítás: 0, ill. 4 perc.

Hétméteres: 2/2, ill. 7/5

Érd – Ceglédi Kék Cápák 20–14 (12–3)

Ceglédi gólok: Kökény Hanna 7 (1), Takács Viktória 3, Pintér Zsófia 1, Kádár Kata 1, Takó Emese 1, Imregi Boglárka 1.

Kiállítás. 8, ill. 4 perc.

Hétméteres: 8/6, ill. 5/3.

Spolmin Roberta edző: Ez a forduló a felsőház talán legnehezebb hétvégéje volt. A tabella első két helyezettje ellen mérkőztünk meg. A Dabas elleni mérkőzés legnagyobb pozitívuma, hogy úgy mentünk fel a pályára, ahogy elvártam a lányoktól. Bátran, önbizalommal, elszántan. Úgy gondolom, többnyire megtettük, ami tőlünk telt. A 17 kapott gól alapján többnyire igyekeztünk zártan védekezni, sok faulttal. Támadásban viszont még sokat kell fejlődnünk. A stabil és fegyelmezett falukat nem tudtuk áttörni. Az Érd elleni meccs előtt aránylag kevés időnk volt regenerálódni, ráadásul ez is melós találkozónak ígérkezett. Ezúttal a védekezésben is voltak nagyobb elcsúszások, támadásban is többnyire csak a meccs végén kezdtek megjelenni azok a dolgok, amiket kértem a lányoktól, de összességében azért tisztességesen helytálltak.

Megosztás