Pazar hetet zártak a Cápák

193

Az elmúlt héten a Ceglédi Kék Cápák négy korosztálya öt bajnoki mérkőzést játszott. A Cápák mind az öt mérkőzésen remekül szerepeltek. A felnőttek magabiztosan győztek Tápiószelén, ahol az ifik sem maradtak pont nélkül bravúros döntetlenjük után. A serdülők a Bicske otthonában arattak kiütéses győzelmet, az U11 pedig a Sülysáp hazai pályáján, Tóalmáson tíz góllal verte a házigazdákat, majd nagy csatában kapott ki a Gyömrőtől.

Női kézilabda NB II

Felnőtt

Euronovex USE – Ceglédi Kék Cápák 21-32 (8-17)

Cegléd: Szegedi Brigitta, Juhász Bernadett (kapusok), Tóth Adrien 8, Oláh Henrietta 7, Tóth Ágnes 5, Halasi Réka 5, Dobos Renáta 3, Kisjuhász Petra 2, Prókai Anett 2, Spolmin Roberta.

Jakab László edző: Amit megbeszéltünk az öltözőben, azokat meg tudtuk valósítani. A mérkőzés kezdetétől tudattuk az ellenfelünkkel, hogy ma nincs esélyük, bár ügyes fiatalok ellen játszottunk. A tizenegygólos különbség reálisnak mondható. Gratulálok a csapatomnak!

Ifjúsági

Euronovex USE – Ceglédi Kék Cápák 18-18 (12-10)

Cegléd: Törőcsik Fruzsina (kapus), Fedák Antónia 6, Petrovics Fruzsina 6, Mód Klaudia 3, Koncsik Ella 3, Rajkort Beatrix, Dúzs Szófia, Petró Csenge, Ványi Flóra, Kazai Fanni.

Jakab László edző: Örülök, hogy ki-ki mérkőzést tudtunk játszani Tápiószelén, bár még mindig tele vagyunk hiányzókkal a sérülések miatt és így kevesen vagyunk. A második félidőben kimondottan jól küzdöttünk és a végén még nyerési lehetőségünk is lett volna, de egy szerencsés góllal kiegyenlítettek a házigazdák. Gratulálok a lányoknak a küzdéshez!

Országos serdülő bajnokság, III. o.

Bicskei TC – Ceglédi Kék Cápák 10-38 (2-18)

Cegléd: Kopcsa Karolina, Hornyik Orsolya (kapusok), Koncsik Ella 10/2, Mód Klaudia 7, Petrovics Fruzsina 6, Takács Viktória 5/1, Veres Anna 4/1, Farkas Fruzsina 2, Kovács Alíz 2, Simon Anna 2, Balogh Adrienn, Simon Virág.

Spolmin Roberta edző: Az első félidő első húsz percében többnyire koncentráltan játszottak a lányok, a félidő végén viszont kihagyogattuk a ziccereket, a védekezésünk is fellazult, ettől függetlenül viszont, ahogy az eredmény is mutatja, jó félidőt zártunk. A második félidő elején volt egy kis hullámvölgyünk. Többet hibáztunk, és kicsit lankadt a figyelmünk, de pár perc múlva sikerült magunkra találnunk: labdákat szereztünk, ezekből tudtunk könnyű gólokat lőni, de rendezett védelem ellen is jó megoldásaink voltak. Összességében a lányok jól teljesítettek, egyre jobban megtalálják egymást a pályán, meccsek óta fegyelmezetten és jól védekeznek, úgyhogy gratulálok az újabb győzelemhez!

Országos gyermekbajnokság, U11-es korosztály

Sülysáp – Ceglédi Kék Cápák 7-17 (5-9)

Cegléd: Semetka Gréta (kapus) Omelka P. Kíra 9/1, Pokorny Szintia 2, Horváth Evelin 2, Orlov Katinka 2, Tóth Fruzsina 1, Fehér Dorina 1, Kovács Panna, Kapusi Annamária, Csombai Mirella, Dengi Csenge.

Gyömrő – Ceglédi Kék Cápák 18-13 (10-7)

Ceglédi gólok: Omelka P. Kíra 6/2, Orlov Katinka 3, Fehér Dorina 3.

Pudics Zsolt edző: Már a második csapatot győztük le a saját otthonában és mivel mi nem vagyunk egy „világverő” gárda, ezek nagyon értékes momentumok. Büszke vagyok a csapatra, mert megszorongattuk azt a Gyömrőt, akik két hónapja még félgőzzel is agyonvertek minket. Megmutatták a lányok, hogy nagy nyomás alatt is tudnak küzdeni, így igazi ki-ki meccsé tudtuk tenni a találkozót. Vezettünk négy góllal is, majd könnyen kiegyenlített ellenfelünk, ezután végig futottunk a kétgólos hátrányunk ledolgozásáért, de nem bírtunk az érthetetlen „ellenszéllel”. Csak a hajrában, az utolsó hátrányban játszott két perc után törtünk meg és lépett el öt góllal a Gyömrő. Gratulálok a győzelemhez, de a vereséggel záruló meccsért is csak dicséret jár a csapatnak!

Megosztás