Utánpótlás labdarúgás

130

Négy csapatunk összesen 26 gólt rúgott a hétvégén és két mérkőzésen is jött a dráma az utolsó percekben.
U19

Ceglédi VSE – Mezőkövesd 3:3
Cegléd: Szabó G., Szabó K., Krajcz M., Puskás V., Hazafi G., Mécs G., Augusztin Zs., Cseh S., Györe K., Szlezák B., Dudás D.
Csere: Mécs G. helyett Boros D., Hazafi G. helyett Katona K.
Ceglédi gólszerzők: Györe K. 2, Boros D.
Jók: Györe K., Cseh S., Szabó K.

Kecskeméti József edző: Nem tudom, hogy így van-e értelme a táblázatnak, az eredmények követésének. A Mezőkövesd ellenünk az idén először az “A” keretével állt ki, míg a többi ellenfelünknek a “B” keret jutott. Gondolom ezt azért kaptuk, mert tavaly oda-vissza megvertük őket. Le kell szögezzem, nem ezért nem nyertünk, ha húsz perc után 3-0-ra vezetünk, egy szót sem szólhattak volna a látogatók. Jellemző volt a mérkőzésre, hogy mi a kapussal szemben ziccert hibáztunk, a kontrából gólt kaptunk. Kétgólos hátrányban mentünk a szünetre, de a srácok összekapták magukat és 2-2-nél mérkőzéslabdát hibáztak. Természetesen az ellentámadásból gólt kaptunk, de a továbbra is óriási szívvel harcoló ceglédi játékosok döntetlenre mentették a végeredményt. Ha a küzdőszellem mellé egy kicsivel több játék is párosult volna, sima győzelmet aratunk az első osztályú felnőtt csapattal rendelkező Mezőkövesd ellen. Ami leginkább  fájó, hogy a tavalyi bajnoki címben oroszlánrészt vállaló Szabó Gergő kapusunk súlyosnak látszó sérülést szenvedett. Ha az utóbbi két-három hétben nem heti egy-két edzésre járt volna öt-hat ember – tisztelet a kivételnek –, akkor a múlt heti és az e heti mérkőzés is győztes mérkőzés.

U17

Ceglédi VSE – Mezőkövesd 4:5 (3:0)
Cegléd: Klemenc – Szarvas G., Kotlár Zs., Palotai Br., Kovács R. – Faragó M  – Menich B., Kuthy G., Simon P., Horváth Z. –  Dudás G.
Csere: Kis L., Nagy A., Szelecki V., Bognár M., Oláh D.
Ceglédi gólszerzők: Faragó M., Horváth Z., Dudás G., Szelecki V.
Gólpassz: Simon P. 2 , Kuthy G., Menich B.
Kemenes György edző: Nagyiramú, fordulatokban gazdag mérkőzésen maradtunk alul egy jó csapattal szemben. Hiába szereztünk háromgólos előnyt az első félidőben, az végig látszott, hogy nehéz percek várnak még ránk. Ellenfelünk nagyon erős támadószekcióval rendelkezett, amelyet többször is csak önfeláldozó módon tudtunk megállítani. A második félidőben 10 perc kihagyás elég volt ahhoz, hogy pillanatok alatt ledolgozzák hátrányukat… sőt átvegyék a vezetést. Csapatunk nem adta fel, nem roppant össze, hanem óriási energiákat mozgósítva egyenlíteni tudott. Ezután lett volna lehetőségünk újra előnyhöz jutni s talán eldönteni a mérkőzést, de nem sikerült kihasználni a lehetőségeinket, és ahogy ez lenni szokott, az utolsó percben ismét betalált a Mezőkövesd, így elvitte a három pontot. Tanulság: 90 percig kell koncentrálni. A vereség ellenére büszke vagyok a csapatunkra, mindenkinek jár az elismerés! Külön ki kell emelnem Klemenc Gergő jó teljesítményét, aki Kis Cs. sérülése miatt először kapott lehetőséget a kapuban és elsőre egy ilyen nehéz mérkőzésen kellett helytállnia.

U15

Somoskőújfalu – Cegléd 0:6 (0:2)
Cegléd: Schwarcz, Lakos, Máté, Ecseri, Kelemen, Juhász, Kovács, Prumek, Kartali, Vincze, Szebeni.

Cserék: Szabó, Sebestyén, Abdel Magid.
Gólszerzők: Juhász 3, Sebestyén 2, Vincze.
Jók: Juhász, Kovács, Ecseri, Vincze.

Ványi Zsolt edző: Az első perctől kezdve csak a gólkülönbség volt kérdéses, ami jobb talajon nagyobb arányú is lehetett volna. Ez a mérkőzés is megmutatta, hogy miben kell még sokat javulnunk.

U14

Somoskőújfalu – Ceglédi VSE 0:13
Cegléd: Gavaldik, Szaniszló, Baranyi, Mocsári, Szabó, Medve, Ványi, Fajkó, Borics, Pásztor, Kovács.

Cserék: Hrabovszki, Fülöp, Oláh, Valkai.
Gólszerzők: Pásztor 5, Ványi 2, Fajkó 3, Kovács, Mocsári, Borics.
Jók: Pásztor, Ványi, Fajkó, Kovács, Mocsári, Borics.
Farkas János edző: Hoztuk a kötelezőt egy gólra törő játékkal! Készülünk a rangadóra, a Mezőkövesd látogat hozzánk a harmadik helyről.

Megosztás