Utánpótlás labdarúgás

153

U19

Ceglédi VSE – BKV Előre 2:1
Cegléd: Szabó G., Szabó K., Krajcz M., Puskás V., Katona K., Mécs G., Boros D., Cseh S., Györe K., Nagy Zs., Szlezák B.

Cserék: Katona K. helyett Hazafi G., Boros D. helyett Dudás D.
Ceglédi gólszerzők: Boros D., Szlezák B.
Jók: Szabó G., Szabó K., Krajcz M., Nagy Zs., Mécs G., Györe K., Szlezák B.

Kecskeméti József edző: Nagyon szeretünk nyerni, főleg a fővárosból érkezők ellen…
Tavaly úgy játszottunk döntetlent, hogy balszerencsénk volt, most viszont a mérkőzés végén nekünk volt szerencsénk, vagy  inkább úgy fogalmaznék, hogy volt egy Szabó Gergőnk a kapuban, aki két bravúrral sokat tett a három pont megszerzéséért.
Szeretném megköszönni a felnőtt csapatunk szakmai stábjának, hogy hétről hétre a rendelkezésünkre bocsájtják a két tehetséges fiatalt, Györét és Nagyot, akik példát mutatnak az ifiben edződőknek! Ezzel a győzelemmel tartjuk a harmadik helyet a tabellán és mivel az első helyezett REAC kikapott Egerben – ahol mi remiztünk, amit anno csalódásként éltünk meg –, nyíltabb lett a bajnoki cím sorsa. Gratulálok a fiúknak a győzelemhez!

U17

Ceglédi VSE – BKV Előre 4:2 (1:1)
Cegléd: Kis Cs. – Szarvas G., Kotlár Zs., Szebeni D., Kovács R. – Juhász A. – Menich B., Kuthy G., Simon P., Horváth Z. –  Dudás G.

Cserék: Klemenc G., Nagy A., Faragó M.
Ceglédi gólszerzők: Faragó M. 2, Simon P., Horváth Z.
Gólpassz: Menich B., Horváth Z., Kotlár Zs., Kovács R.
Jók: Simon P., Juhász A., Faragó M.
Kemenes György edző: Nem a legideálisabb körülmények között kezdtük el a tavaszi szezont. A felkészülés jól sikerült, viszont az utolsó edzőmérkőzésünk az időjárás miatt elmaradt. Betegségek miatt több hiányzónk is volt és a pálya talaja is bőven hagyott kívánnivalót maga után, mivel még a mérkőzést megelőző éjszaka is havazott. Az őszi idegenbeli 2:2-es döntetlen után a cél a 3 pont itthon tartása volt. Ennek megfelelően az első perctől kezdve támadólag léptünk fel, domináltunk és irányítottuk a játékot, amelybe azért sok hiba csúszott. Az elszántsággal ma sem volt probléma. A győzelmünk teljesen megérdemelt. Gratulálok minden játékosomnak! Külön öröm számomra, hogy az U15-ös csapatból ketten is bemutatkoztak a kezdőben  az “idősebbek” között, Szebeni és Juhász.

Megosztás