A CVSE győzelem az eddig veretlen Monor felett

311

Vasárnap mérkőztek a Ceglédi VSE labdarúgói a Monor csapatával az NB III Közép csoportjában. Az ellenfél száz százalékos teljesítménnyel érkezett a Malomtó szélre, hiszen minden korábbi bajnokijukat megnyerték a csoportban.

A mérkőzés jól kezdődött a CVSE számára, náluk volt többet a labda, ők irányították a játékot. Az első kapu felé tartó lövést a 10. percben jegyezték fel, amikor Markó lövése ment kapu fölé. A ceglédi gól a 14. percben talált a kapuba, amit egy nagyszerűen felépített támadás előzött meg. A labdát Pleszkán passzolta be a hosszú oldalon érkező Lukácsnak, aki nem hibázott és a kapuba talált. Az eredmény: 1:0
Két perccel később, szinte a semmiből érkező támadással kicsi híján egyenlített a Monor, de ott volt a kapuban Mikler, aki óriási bravúrral megakadályozta ezt. A játékrész második fele már nem volt ennyire eseménygazdag. A 27. percben a házigazda csapat kevésbé koncentrált, amelyet a Monor rögtön kis is használt, ám a közelről fejelő monori játékos végül a felsőlécet találta el.

Más helyzetet már nem is lehetett feljegyezni, így egy gólos vezetéssel fordultak a csapatok, és az állás a második félidőben sem változott. Az izgalmas mérkőzésen, komoly ellenféllel szemben sikerült megszerezni a három pontot, aminek köszönhetően előrébb léphetett a Cegléd a tabellán. A hétvégén a MOL Magyar Kupa mérkőzései várnak a csapatokra.

Kezdőcsapat:

Mikler – Bagó, Szász, Szabó, Polyák, Kuti, Markó, Godzsajev, Lukács, Fekete, Pleszkán

Gól:
Lukács (’14.p.)