A felnőtt vízilabda bajnokságon még várat magára a győzelem!

325

A hétvégén a budapesti területi bajnokságban szereplő 2007 és 2009 gyermek csapatunk a fővárosban ugrott medencébe.
A 2009-es gyermek csapat a Szőnyi úton, a BVSC ellen játszotta le a soron következő mérkőzését. A meccs folyamán kiderült, hogy az ellenfél játékosai fizikailag és technikailag is jobbak voltak a ceglédieknél. A helyzetet tovább rontotta, hogy az ellenfél agresszív játéka blokkolta a ceglédi csapatot. Az eddigi eredmények alapján várható, hogy a BVSC csapata veretlenül lehet a bajnoki cím várományosa, illetve az is, hogy a ceglédi gyermek csapatnak is van hova fejlődnie. Az eredménytől függetlenül kiemelendő volt a kapus, Bojer Ádám teljesítménye. Neki köszönhető, hogy a különbség nem lett nagyobb.

BVSC- Zugló – Ceglédi VSE 17:2
Gólszerzők: Pákozdi Vilmos, Ehrlich Rezső

Szombaton a szintén Budapesten versenyző 2007 csapatunk a Népligetben játszotta következő fordulóját, ahol két mérkőzést játszott le.
Az első mérkőzést az ASI-Vasas csapata ellen, ahol ki-ki párharcban igazságos döntetlen született. A találkozón végig az eredmény után futottak a játékosok, egy csapatként küzdve.
A második meccset a Kecskemét ellen játszották. Ezúttal a fáradt csapatnak csak a tisztes helytállás maradt az erős ellenféllel szemben.

Ceglédi VSE – ASI- Vasas DSE 12:12
Gólszerzők: Hornyák Csaba 5, Rétyi Roland 4, Banai Máté, Szendrei Attila, Lugosi Ádám

Ceglédi VSE – KESI 5:17
Gólszerzők: Rétyi Roland, Szendrei Attila, Harczi Zsombor, Bori Noel, Lugosi Ádám

A férfi felnőtt csapatunk Hódmezővásárhelyen szállt vízbe szombaton. A mérkőzés elején kemény csatában felváltva estek a gólok. Az utolsó negyedben viszont három gólos hátránnyal kezdtek a ceglédiek, majd nagy küzdelemmel egyenlítettek, amit egészen az utolsó fél percig tartottak. Ekkor a ceglédiek fegyelmezetlenségéből adódóan büntetőhöz jutott az ellenfél, amit értékesített és ezzel otthon tartotta a győzelemért járó pontokat.

HVSC – Ceglédi VSE 13:12
Gólszerzők: Simon Gábor 5, Gyémánt Zsombor 3, Hajek Zsombor 2, Pataki Gergely, Simon Balázs

Vasárnap Csongrádon szerepelt az országos fiú utánpótlás gyermek, serdülő és ifjúsági csapatunk. Az első mérkőzést a gyermek csapat játszotta, ahol a helyzeteket hiába dolgozták ki, gólt lőni sajnos nem tudtak. A játékon érződött, hogy a csapat a sátorépítés miatt két hétig nem tudott vízbe menni.

Koelner- Csongrád – Ceglédi VSE 12:17
Gólszerzők: Kakuk Ákos 4, Szikszay Milán 4, Gujka Dominik 3, Sáfár Milán 2

A második meccset a serdülők játszották. A csapat végig jól küzdött a hazai pálya minden előnyét élvező Csongrád ellen. 1-4 es állást követően folyamatosan magabiztos játékkal nyerték a mérkőzést. Kiemelkedő teljesítményt nyújtott Szabó Róbert, Székely Kristóf, és Hajdú Kornél. Az egész csapat kiválóan játszott.

Koelner- Csongrád – Ceglédi VSE 8:10
Gólszerzők: Szabó Róbert 3, Hajdú Kornél 2, Bencze Bátor 2,

A hétvége zárásaként az ifjúsági csapat ugrott medencébe, de sajnos a fizikailag erősebb hazai csapat, esélyt sem adva, magabiztosan nyerte meg a mérkőzést.

Koelner- Csongrád – Ceglédi VSE 28:7
Gólszerzők: Kiss Máté 2