„A világbajnokságra koncentrálok”

1643

Nem szeretne többet a Judo Szövetség elnökségéből való kilépésével foglalkozni-nyilatkozta ma Háttér magazinunkban Ungvári Miklós. A sportoló idejét és energiáját kizárólag a világbajnokságra való felkészülésre és egyik kedvenc hobbija, a távlovaglásra szenteli.

Hangos volt a sajtó az elmúlt héten Ungvári Miklós döntésétől. Az olimpikon felállt a Magyar Judo Szövetség elnökségéből. Mint akkor mondta: nem szeretne a sportvezetők közötti csatározásokban részt venni. Alig egy héttel kilépése után úgy fogalmazott: már beszélni sem akar többet erről az egészről.

UNGVÁRI MIKLÓS: Szeretnék inkább a világbajnoksággal vagy egyéb hobbijaimmal, legyen az lovaglás, vagy azok, amik feltöltenek, és abban a környezetben és abban a szeretetben legyek, amit jó szájízzel csinálok és ha végzek is megmarad az a vidám,közösségorientált hangulatom a tevékenységről , hogy ez megint egy fantasztikus kikapcsolódási nap volt, vagy bármi.

A sportoló egyre komolyabb sikereket ér el a távlovaglásban, legutóbb Bábolnán lett győztes-erről is beszélgettek Szatmári Gáborral stúdiónkban. Miki ezenkívül edzőtáborokba jár, és lesz még néhány verseny is, gőzerővel készül ugyanis a cselgáncs világbajnokságra.

UNGVÁRI MIKLÓS: Van egy Mexikó, Cancun, ahol talán én is judoruhában lépek tatamira, szóval rengeteg program van, és ne feledkezzünk meg, hogy világbajnokság lesz hazánkban, szóval rengeteg edzőtábor.

Ungvári Miklóssal készült stúdióbeszélgetésünket teljes egészében a híradót követő háttér magazinban láthatják.