Aláírást gyűjt az MSZP

1214

Aláírást gyűjt az MSZP Botka László és az általa képviselt célok mellett. A párt szeretné megismertetni miniszterelnök jelöltjüket, ezért az aktivisták az ország nagyobb településen aláírást gyűjtenek. Cegléden a hétvégén kezdődött az egy hónapig tartó gyűjtés.

A piac bejáratánál szórólapot osztottak és kézjegyük leadására buzdították a járókelőket az MSZP helyi aktivistái. Az aláírásgyűjtés legfőbb célja, hogy Botka Lászlót, a párt miniszterelnök jelöltjét jobban megismertessék az emberekkel-mondta a párt ceglédi elnöke.

FEHÉR ISTVÁN, elnök, MSZP helyi szervezete: Végre sikerült az MSZP-nek egy hiteles, felkészült és sikeres embert találnia erre a posztra, akit már korábban is próbáltunk erre a feladatra megnyerni de eddig nem sikerült, most viszont elvállalta ezt a feladatot.

Az aláírásgyűjtő íven a Botka László által vélt legfontosabb célok is megtalálhatóak. A kérdésekkel azt szorgalmazzák, hogy a gazdagok vállaljanak nagyobb részt a társadalom terheiből-mutatta az aláírógyűjtő ívet a párt helyi elnöke. Fehér István azt is elmondta: nyitottak az összefogásra.

FEHÉR ISTVÁN, elnök, MSZP helyi szervezete: Az hogy mi itt kiállunk az MSZP színeiben az nem jelenti azt,hogy mi nem törekszünk az összefogásra. A mi célunk az, hogy a következő országgyűlési választásokig összefogást érjünk el a változás érdekében és ez ügyben dolgozunk most is és a jövőben is.

Az MSZP egy hónapon keresztül, május elsejéig gyűjti az aláírásokat a posta és a piac előtt.