Benett, az év első babája

1170

Kisfiú az év első ceglédi babája. Nagy Benett András törteli szülők gyermeke, január elsején reggel 7 óra után született 3650 grammal és 52 centivel a Toldy Ferenc Kórházban. Öt éves bátyja és édesapja nagyon várja haza. Benett nyugodt baba, keveset sír és sokat alszik. Napokon belül hazamehetnek otthonukba.

Még az öltöztetést is nyugodtan, sírás nélkül tűri Benett, aki már születésével híres lett, hiszen 2017-ben ő az első baba, aki Cegléden született. Édesanyja mosolyogva öleli pici fiát, mint mondja: titkon számítottak rá, hogy szilveszter környékén érkezik meg kisbabájuk.

KÁLLAI ZSANETT: Viccelődtünk vele, pont napokkal előtte, hogy na majd lehet hogy újévi baba lesz, és be is jött. Pedig tényleg csak vicc volt, de még ő is mosolyog, úgyhogy így sikerült.

Benett január elsején reggel döntött úgy, hogy megérkezik.

KÁLLAI ZSANETT: 3650 gramm, 52 centi. Simán, természetes úton született, szerencsére 3 óra alatt meglett. Fél ötkor érkeztünk be a kórházba és fél nyolckor meglett, pár perccel előtte.

Benett és édesanyja is egészséges. 5 éves bátyja és édesapja már nagyon várják őket haza. Néhány nap múlva már együtt lehet a család törteli otthonukban.