Despacito fagyi, a nyár slágere

1483

Nagyon népszerű a nyár slágere, a Despacito által ihletett fagyi. Néhány nap alatt az országos sajtóban is híre ment, hogy Cegléden a Zöldházak Cukrászdában árulják a hűsítő nyári koktél ízére emlékeztető finomságot. A cukrászda tulajdonosa elmesélte, hogyan kapott országos hírverést a fagyijuk, amely továbbra is nagyon jól fogy.

Színes, szemet gyönyörködtető a Zöldházak Cukrászda fagyipultja. A hagyományos ízek mellett több különlegesség közül is választhatunk. A legegyedibb most kétségtelenül a Despacito fagyi, amelyet a nyár slágere, a már több mint két és fél milliárdos nézettségnél járó dal ihletett.

KIS GYULA, ügyvezető, Zöldházak Cukrászda és Fagyizó: Kollegáink úgy gondolták, hogy ebből lehetne egy fagyi. Kovács Niki kolleganőnk egy délután kitalálta hogy lehetne egy Despacito nevű fagylaltunk is, és Bodó Gyula mestercukrász a nyár ízeit összhozva megalkotta ezt a fagylaltot. Ez a fagyi egy málnás-gyömbéres citrusmix, és egy leheletnyi kókusz van benne, tehát egy üdítő, koktél jelleget kölcsönöz az egész fagylaltnak.

A Despacito fagyi nagyon jól fogy. Sőt néhány napja országos hírverést is kapott, amikor a népszerű stand up-os, Dombovári István feltöltött facebook oldalára egy fotót, hogy a ceglédi Zöldházak Cukrászdában kapható a nyár slágerének nevét viselő fagyi.

KIS GYULA, ügyvezető, Zöldházak Cukrászda és Fagyizó: Innentől kezdve megállíthatatlanul jöttek a mindenféle médiák, főleg az internetes média, felkapta ezt a dolgot, azóta persze már gyártottak belőle mémeket, de mi úgy gondoljuk, hogy egy jó poénnak, egy viccnek szántuk de egy komoly tartalom van mögötte.

Sokan jönnek más városokból is, hogy megkóstolják az egyedi fagyit-mondta Kis Gyula.

KIS GYULA, ügyvezető, Zöldházak Cukrászda és Fagyizó: Nagyon pozitív a visszajelzés, leginkább a fiatalok de már több visszajelzést kaptam idősebb korosztálytól is, hogy ők is szívesen megkóstolnák. Hallották gyerekektől, unokáktól, tényleg népszerű lett

A kizárólag kézműves fagylaltot áruló cukrászda pultjában egyébként nem a vizes VB-hez kapcsolódva „Szurkoljunk együtt”nevű fagyi is kapható.