Egy tekercsnyi szeretet

961

Nehéz körülmények között élő gyerekeket és a Toldy Kórház betegeit szeretné megajándékozni bejglivel az országgyűlési képviselő, Földi László. Azt kéri a ceglédiektől, aki teheti álljon a kezdeményezés mellé, hogy minél több süteményt tudjanak vinni karácsony előtt a Losontzi Iskolába valamint a kórházba. Az akcióhoz a Rákóczi úti cukrászda is csatlakozott, önköltségi áron sütik meg a bejglit. A pénzadományt a cukrászdában gyűjtik.

„Egy tekercsnyi szeretet”- ezzel a címmel tette közzé bejgli adományozási kezdeményezését a térség országgyűlési képviselője, Földi László.

FÖLDI LÁSZLÓ, országgyűlési képviselő: Azoknak is jobb karácsonyuk legyen december 25-én, akik nehéz körülmények között vannak, illetve kórházban, betegágyon vannak illetve nagyon hátrányos helyzetű gyerekek. Azt szeretnénk kérni hogy támogassanak minket és álljanak be bejgli küldő, bejgli sütő, bejgli adományozási dologba.

Valamennyi összegyűlt pénzadományt a bejglik elkészítésére fordítják. A karácsonyi süteményt a Losontzi István Iskolába és a Toldy Ferenc Kórházba viszik majd el. Az országgyűlési képviselő kezdeményezéséhez a Rákóczi úti cukrászda is egy emberként állt mellé.

KIS GYULA, üzletvezető, Zöldházak Cukrászda: Vállaljuk természetesen azt, hogy magát a bejglit önköltségi áron előállítjuk és mindenféle segítséget megadva december 20-án közösen elvisszük ezekre a kijelölt helyekre és remélem hogy ezzel is a mi üzletünk illetve a mi munkatársaink nevében hozzá tudunk járulni a szép és kedves ajándékhoz így az ünnepek előtt.

A bejglik elkészítésére szánt pénzadományt a cukrászdába kihelyezett gyűjtőládába várják december 20-ig.