Férfi kosárlabda sikerek

591

A HEPP Kupa mérkőzés után bajnoki találkozón lépett pályára ideiglenes otthonában Szolnokon a Ceglédi KE. A második negyed közepéig látványosan érződött a hazaiakon a két nappal korábbi Hepp-kupa negyeddöntő fáradalmai. A félidős hajrájában19:3-mal megnyugtató előnyt szerzett a Cegléd, a második félidőben pedig már egyoldalú játékot játszottak. A hazaiak végül Hegedűs Gergely (14/9 pont, 3-3 lepattanó és szerzett labda, 5 gólpassz), Nárai Bence (13 pont, 9 lepattanó, 3 szerzett, 6 eladott labda, 5 gólpassz), Fekete Viktor (12/3 pont, 4 gólpassz) és Kovács Bálint (10 pont, 4 lepattanó, 3 blokk) vezérletével végül közel 40 pontos győzelmet arattak. A végeredmény Ceglédi KE – Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK 95-58.
Szerdán az Óbudai Kaszások elleni játszott csúcsrangadót a csapat. A tabella első helyén álló Óbudai Kaszások felnőtt és u20-as csapatát fogadta a Cegléd a szolnoki Tiszavirág Arénában. Az első félidőben gyakorlatilag hiba nélkül játszottak ceglédiek, mind védekezésben, mind pedig támadásban. Bátran forgatta a csapatot Honti Viktor, minden pályára lépő játékos hozzá tett a csapat teljesítményéhez.
A harmadik negyedben kicsit beragadt a csapat, és az Óbuda megmutatta, hogy nem véletlenül álltak a tabella élén. Azonban időben sikerült ritmust váltani, így gyakorlatilag rajt-cél győzelmet aratott a Cegléd.
Az eredmény: NB1/B Zöld csoport U20: Ceglédi KE U20-Óbudai Kaszások KA U20 65:59