Fergeteges hangulatú ovibál

1485

Rekordszámú vendégsereg gyűlt össze a Pesti úti óvoda jótékonysági bálján. Több mint kétszázhúszan szórakoztak együtt, óvónők, szülők, támogatók. A tombolatárgyakból befolyt összeget idén is a gyerekekre fordítják. Ezúttal az óvoda udvarának füvesítését és a gumilapok beszerzését tűzték ki célul. Az óvónők az estre meglepetés tánccal is készültek.

Minden asztalnál, minden talpalatnyi helyen ültek vendégek, 225 résztvevője volt a Pesti úti óvoda báljának. Tavaly volt az első ilyen jó hangulatú est, és annyira jól sikerült, hogy nem volt kérdés a folytatás. Többhetes előkészület után ismét közös szórakozásra gyűltek össze az óvónők, a szülők és az intézmény támogatói.

OROSZ ZOLTÁNNÉ, óvodavezető, Pesti úti óvoda: Nagyon nagy hálával tartozom a nevelőtestületemnek és a kedves szülőknek, mert nagyon sokat segítettek abban, hogy ez a bál ma létrejöjjön, és egy fantasztikus estét tudjunk együtt eltölteni, ami a gyerekekért fog szólni ismételten.

A bálra a Pesti úti óvoda kollektívája mellett természetesen a tagintézmény, a Köztársaság utcai óvoda munkatársait és persze az oda járó gyerekek szüleit is meghívták. A kötetlen szórakozás mellett az estnek nagyon fontos célja a jótékonyság. A tombolából befolyt összeget idén is a gyerekekre, a két óvoda szépítésére fordítják-mondta köszöntőjében Orosz Zoltánné.

OROSZ ZOLTÁNNÉ, óvodavezető, Pesti úti óvoda: Nagyon szeretnénk a Pesti úton az egyik udvart befüvesíteni, illetve tervezzük a homokozók gumilappal való burkolását is, hogy ezzel is balesetmentesebbé tehessük a gyerekek játékidejét.

A bálra több mint 500 tombola gyűlt össze, ez csakúgy, mint a résztvevő száma, rekord-tette hozzá az óvodavezető. Az estre több meglepetéstánccal is készültek az óvonők. Óriási tapsot kapott az asszonykórus. És még mindig lehetett fokozni a hangulatot . A bálon garantáltan senki nem maradt ülve. A jótékonysági mulatságot jövőre is megrendezik.