Földi László a jelölt

1354

Földi László lesz a FIDESZ-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje a 12-es számú választókerületben. Erről ma délelőtt döntött a FIDESZ országos választmánya, egyúttal mind a 106 egyéni képviselőjelölt indításáról határoztak. Földi László híradónknak úgy fogalmazott: folytatni szeretné azt a munkát, amit 2010-ben elkezdett. Bízik benne, hogy országgyűlési képviselőként a következő négy évben is segítheti Cegléd és a környező települések fejlődését

A Fidesz országos választmánya ma délelőtt döntött a kormánypártok 106 egyéni országgyűlési képviselőjelöltjéről. Vagyis, hogy kiket indítanak az április 8-i választáson. A jelöltek között van Földi László is.

FÖLDI LÁSZLÓ, országgyűlési képviselő, FIDESZ-KDNP: Ezen a választmányi ülésen engem is megválasztottak jelöltté. Pest megye 12-es számú választókerületében Abony, Nagykőrös, Cegléd, Jászkarajenő, Kőröstetétlen, Kocsér, Nyársapát, Újszilvás és Törtel képviseletében.

Földi László 2010-ben és 2014-ben is egyéni jelöltként szerezte meg a parlamenti mandátumot. Híradónknak úgy fogalmazott: nagyon szeretné, ha a választók újra bizalmat szavaznának neki és a FIDESZ-KDNP folytathatná a fejlesztéseket, és természetesen az ország megvédését.

FÖLDI LÁSZLÓ, országgyűlési képviselő, FIDESZ-KDNP: Én nagyon bízom benne, hogy azt a munkát, hogy amit elkezdtünk 2010-ben és folytattunk 2014-ben, azt tovább vihetjük 2018-ban is, és nem csak a migrációval kapcsolatos dolgokat kell megoldanunk, bár ez az egyik legnagyobb probléma, hiszen az Európai Unió komoly tárgyalásokat folytat Magyarországgal kapcsolatban.

Az ország megvédése mellett pedig fontos az elmúlt években megkezdett fejlesztések, a munkahely teremtés és a családtámogatás folytatása-fogalmazott Földi László. A képviselő elmondta: soha nem látott fejlesztési forrást sikerült Ceglédre és a környező településekre hozni az elmúlt években legyen szó közintézmények korszerűsítéséről vagy útfejlesztésről.

FÖLDI LÁSZLÓ, országgyűlési képviselő, FIDESZ-KDNP: Ha csak Ceglédet veszem vagy a 10 települést veszem alapul, elég sok pénzt tudtunk fordítani utakra, most van még a külterületi utak kérdése, ott is már több település nyert, de épületenergetikában milliárdos nagyságrendben tudtuk ebben a ciklusban forrásokat fordítani.

És bízik benne, hogy a fejlődés április 8-a után sem áll meg Cegléden és környékén– mondta Földi László.