Fontos meccset nyertek a serdülő Cápák

456

A járvány helyzet miatt a felnőtt és az ifi meccseket is halasztania kellett a Ceglédi Kék Cápáknak, így a hétvégén csak a serdülőik játszottak bajnoki mérkőzést. A Cápa lányok vasárnap ideiglenes hazai pályájukon Abonyban fogadták a dobogóra igyekvő Érd csapatát. A kék-sárgáknak mindenképpen nyerniük kellett, hogy életben tartsák érmes reményeiket, ennek megfelelően kiválóan küzdöttek és magabiztosan nyertek, továbbra is a tabella negyedik helyén tartva vendégeiket.
Abony, zártkapus mérkőzés

Ceglédi Kék Cápák – Érd 28:20
Cegléd: Semetka Gréta, Marton Georgina(kapusok), Peszeki Laura 9(2), Tóth Fruzsina 4, Orlov Katinka 3, Farkas Fruzsina 3, Vágány Noémi 3, Pintér Zsófia 3, Kádár Kata 3
Kiállítás: 4. és 4 perc
Hétméteres: 4/2 és 4/1
Almási László: „Az utolsó két mérkőzésünk el lett halasztva, ezért a lányok nagyon várták már, hogy újra pályára lépjünk. Az első perctől fogva koncentráltan játszottunk, a védekezésünk remekül működött, gyors gólokat tudtunk szerezni és kombinatív támadásokat hajtottunk végre. A kapusteljesítmény megint kitűnő volt. A 40. percig kevés hibával, remekül játszottunk. A mérkőzés utolsó tíz percében lehetőséget adtam minden játékosomnak, de sajnos a védekezésünk ezáltal fellazult, támadásainkban már több hiba is becsúszott. A lányoknak is elmondtam, hogy mindig maximumot kell nyújtani a pályán, még akkor is, ha csak tíz percről van szó. Ezt minden játékosomtól megkövetelem! Mindenesetre gratulálok a lányoknak, mivel magabiztosan sikerült nyernünk egy dobogóra pályázó és dobogóra esélyes csapat ellen! Szép volt lányok, Hajrá Cápák!”