Gólínség

567

A női kézilabda NB II záró fordulójában Vecsésre utazott a Ceglédi Kék Cápák felnőtt és ifjúsági csapata. A felnőttek remekül védekeztek, végighajtották a mérkőzést, de a ziccerek értékesítésére már nem jutott kellő figyelem. A 12 lőtt gól kínos eredmény, ráadásul a vereséggel újabb helyet esett a csapat a bajnoki tabellán. A mindig dobogóért küzdő Cápák a 9. helyen zárták a szezont. Az ifi is kikapott Vecsésen, de a két gárda közti jelenlegi különbség miatt ez nem nevezhető csalódásnak, sőt tisztességgel helytálltak a Cápák a bronzért küzdő házigazdákkal szemben.
Női kézilabda NB II
Felnőtt
Vecsés SE Jusec – Ceglédi Kék Cápák 17–12 (9–5)
Vecsés, 80 néző, vezette Alapi, Czövek.
Cegléd: Szegedi, Juhász (kapusok), Halasi 5, Tóth A. 3 (1), Kisjuhász 2, Dobos 1, Mihály 1, Sowunmi, Tóth Á., Vígh, Mester Szabó, Ványi, Petrovics. Edző: Tóth Norbert.
Hétméteres: 5/5, ill. 4/1
Kiállítás: 8, ill. 12 perc
Ifjúsági
Vecsés SE – Ceglédi Kék Cápák 31–23 (17–11)
Cegléd: Törőcsik (kapus), Ványi 7, Petrovics 6 (3), Fedák 5 (4), Koncsik 5, Rajkort, Kazai, Kovács, Petró, Simon V. Edző: Tóth Norbert.
Hétméteres: 4/2, ill. 8/7
Kiállítás: 8, ill. 6 perc
Tóth Norbert edző: A felnőttekkel nem úgy sikerült a szezon utolsó meccse, amire számítottunk és amire próbáltunk készülni. A jól összeállt védekezésünk mellett rengeteg hibával támadtunk, ezt kihasználta a Vecsés, akik ennyivel nem jobbak nálunk, de megbosszulja magát, ha ennyi ziccert kihagyunk. Próbáltam változtatni a csapaton szerkezetileg, de sajnos az a kicsi mindig hiányzott… Nem erre számítottam, biztos a csajok sem, nem így terveztük a szezonzárást. Az ifisták a várakozáshoz képest jobban helytálltak. A Vecsés jóval előrébb van a tabellán ebben a korosztályban, ráadásul ma nagyon kevesen tudtak pályára lépni a csapatból. Egyetlen hibánk van, ez az önbizalomhiány, de jól védekeztünk, amiből indulni is tudtunk. Nincs szégyenkeznivalója a lányoknak!