Győzelemmel indultak a Cápák

436

Abonyban, a Varga István Városi Sportcsarnokban zajlott zárt kapuk mögött a Ceglédi Kék Cápák Dabas elleni mérkőzése. Az ősszel a járvány miatt meghiúsult az összecsapást most, január 28-án pótolták a csapatok. A dobogón álló Ceglédnek létfontosságú volt győztesen zárni a meccset, hogy megtarthassa pozícióját. A dabasi lányok célja pedig a feljebb jutási lehetőség volt a 6. helyről. Az izgalmas mérkőzés pikantériája volt, hogy a találkozót két Ceglédi edző: Dengi Zoltán és Jakab László irányította. A csapatok a “szezon eleji” formát hozták: hullámzó játékkal, sok hibával zajlott a mérkőzés. Szerencsére, a Cápa lányok szíve mindig a helyén volt, remekül küzdöttek és mindig akadt olyan játékos, aki előbbre vitte a meccset. A végeredmény:
Ceglédi Kék Cápák – Dabasi KC VSE 31: 27 ( 15 – 13 )
Cegléd: Juhász Bernadett, Szegedi Brigitta (kapusok), Török Melinda 8, Dobos Renáta 7, Vuletic Suncica 5, Csábi Zsuzsanna 3, Jónás Alexandra 3, Pocsai-Halasi Réka 2, Farkas Szimonetta 1(1), Tóth Adrien 1, Földi Mónika 1
Hétméteres: 2/1 és 5/4
Kiállítás: 10. és 6. perc
Jakab László edző: „Gratulálok a játékosaimnak, akik végig nagy szívvel küzdöttek és helyenként jó játékkal legyőzték a jó képességű fiatal dabasi csapatot. Bárki került fel a pályára, hozzá tudott tenni védekezésben és támadásban is, ami mellé remek kapus teljesítmény is párosult. Remélem, hogy ez a hozzáállás megmarad a következő meccsekre is, ami mellé, ha odatesszük a szükséges edzés számot is, akkor sikeres tavaszra leszünk képesek. Még egyszer, gratulálok a lányoknak!”