Három családot ajándékozott meg a cég

538

Élelmiszer-és ruhautalvánnyal valamint készpénzzel ajándékozott meg három tápiószőlősi családot a Ferzol Kft. A cég minden év karácsonya előtt kedveskedik rászoruló, többgyermekes családoknak, akik kiválasztásában a község önkormányzata segít a vállalkozásnak.

A Ferzol Kft. idén 27 éves. A Tápiószőlősön működő, lemezmegmunkálással foglalkozó cég több mint 400 embert foglalkoztat. Az ügyvezető minden év karácsonya előtt ajándékkal kedveskedik több tápiószőlősi családnak.

BÍRÓ ZOLTÁN, cégvezető: Nagyon fontos a részemről társadalmunk legkisebb szervezete, a család. Hogy a családtámogatás a család összetartás és a családszeretet, béke meglegyen. Főleg hiszem így karácsony tájékán, hogy azokat a családokat támogassuk, akik rászorultak.

 Idén három családot ajándékozott meg a cégvezető.

A családok 100-100 ezer forintos ajándékot kaptak. 60 ezer forint értékben élelmiszer-és ruhautalványt, és 40 ezer készpénzt.

NAGY GYULÁNÉ: Nagyon örültünk neki, hogy most is támogatnak bennünket. Mekkora a család? – Négy gyerek van, és egyedül nevelem őket, nagymamaként, már nyolc éve.

 A családok hálás szívvel mondtak köszönet az ajándékért, mint mondták: így sokkal szebb lehet a karácsonyuk, több finomság kerülhet az ünnepi asztalra. A cégvezető, Bíró Zoltán pedig úgy fogalmazott: adni jó, és a vállalat felelősséget érez nem csak a dolgozóikért, családjaikért, hanem Tápiószőlősért is.

BÍRÓ ZOLTÁN, cégvezető: Nem mindegy a cégnek, hogy milyen segítséget, milyen támogatást tud nyújtani. Nekünk nagyon fontos az, hogy nem csak a dolgozóinknak, családjaiknak, hanem szűkebb környezetünknek segítséget tudjunk adni akár így közvetlenül, akár a település támogatásán keresztül is.

 

 

A rászoruló családok segítését jövőre is folytatják – tette hozzá Bíró Zoltán.