Két új tábor is lesz

1307

Alig egy hónap van hátra az idei tanévből, a szülők már most keresik a lehetőséget, hogy a vakáció idején milyen táborba írassák gyermeküket. Cegléden most is bőséges a kínálat, különböző sport és lovas valamint kézműves elfoglaltságra lehet jelentkezni, de lesz animációs, sőt bringa tábor is.

A két és fél hónapos nyári szünet sok szülőnek fejtörést okoz, hogyan, mivel kösse le gyermekét a 10 hetes vakáció idején. Több intézmény és szervezet is kínál programokat. A Művelődési Központ az előző évekhez hasonlóan leginkább az alsó tagozatos diákoknak kínál izgalmas elfoglaltságokat. Idén is lesz fazekas, néptánc és népi kézműves tábor. De újdonsággal is készülnek.

DÉTÁRI-LUKÁCS ÁGNES, igazgató, Művelődési Központ: Indítunk két új tábort. Ami különleges, középiskolásokat 10 éves kortól próbáljuk meghívni a programjainkra, ecsetvonások címmel augusztus végén képzőművészeti tábort hirdetünk az Alkotók Egyesületének képzőművészeti szekciójával, illetve bringa tábort is hirdettünk, aminek keretében biciklivel lehet körbejárni az öko fellelhetőségeket, erdei iskolát, levendula ligetet.

Az évek óta ÁSZ tábort is meghirdették-tette hozzá az igazgató. A fizetés módjának lehetősége is lesz bővül.

DÉTÁRI-LUKÁCS ÁGNES, igazgató, Művelődési Központ: Idén egy újításunk van, heteken belül szép kártyát is el tudunk fogadni és ezzel is tudnak tábort fizetni a szülők.

Harcművészeti és lovas táborok is lesznek, valamint a könyvtár és a mozi is izgalmas heti programokkal várja nyáron a fiatalokat. A legtöbb táborra érdemes minél előbb jelentkezni.