Kikapott a felnőtt, tarolt az ifi

529

A Ceglédi Kék Cápák felnőtt és ifi kézilabdacsapata is megkezdte a 2020-2021. évi NB II-es küzdelemsorozatot. Vasárnap mindkét korosztály Örkényben lépett pályára az Inárcs-Örkény vendégeként. Az ifik brillíroztak és 42 góllal nyertek, a felnőttek viszont hiába nyerték a második félidőt 14-10-re, összességében rengeteg ziccert hibázva kikaptak.
Női kézilabda NB II, Dél
Felnőtt
Inárcs-Örkény – Ceglédi Kék Cápák 25-22 (15-8)
Örkény, zártkapus mérkőzés, vezette Demus, Réti.
Cegléd: Szegedi Brigitta, Juhász Bernadett (kapusok), Tóth Adrien 8 (2), Farkas Szimonetta 4 (1), Vuletic Suncica 3, Jónás Alexandra 3, Dobos Renáta 2, Török Melinda 2, Halasi Réka, Tátrai Renáta, Peszeki Laura, Kovács Alíz. Vezetőedző: Jakab László.
Kiállítás: 6 ill. 8 perc.
Hétméteres: 11/6 ill. 3/3.
Jakab László: Az idény első meccse volt, de ennyi hibára nem gondoltam. Főleg támadásban voltunk kapkodóak, pontatlanok. Ennyi ziccer kihagyásával nem lehet meccset nyerni! Keveset tudunk edzeni, ez meglátszik az összeszokottságon, de muszáj összekapnunk magunkat a soron következő mérkőzésekre!
Női kézilabda, ifjúsági III. o.
Inárcs-Örkény – Ceglédi Kék Cápák 15-57 (10-29)
Örkény, zártkapus mérkőzés, vezette Demus, Réti.
Cegléd: Benkő Barbara (kapus), Peszeki Laura 14 (2), Farkas Szimonetta 9, Jónás Alexandra 8 (1), Farkas Fruzsina 7 (1), Mód Klaudia 7, Pintér Zsófia 5, Vágány Noémi 4, Kovács Alíz 3 (1), Baricza Viktória. Edző: Ade Sowunmi.
Kiállítás: 6 ill. 2 perc.
Hétméteres: 1/0 ill. 6/6.
Ade Sowunmi: Nagyon látszott a lányokon, hogy már várják azt a bizonyos kezdő sípszót. A hangulat nagyon jó volt a buszon, az öltözőben. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy olyan játékosok vannak az ifi csapatban, akik mindent megtesznek a csapatért. Ha kell kapuba állnak, és nem gond, hogy osztozzanak a pozíción, a játékidőn, és egymást hajtva, percről percre új célokat tűznek maguk elé, mind egyénileg, mind csapatszinten. Nem volt kérdéses a győzelem, amíg így állunk a dolgokhoz, szép sikereket érhetünk el. Gratula mindenkinek!