Köszönjük lányok!

1321

A polgármester és sportvezetők köszöntötték ma a ceglédi kosaras lányokat. A magyar bajnokság elődöntőjének holnapi meccse előtt a város nevében ebéddel és kis ajándékkal kedveskedtek a CEKK-nek. Szerda este Szekszárd csapatával küzdenek majd a lányok. A csapatkapitány, Medgyessy Dóra úgy fogalmazott: kemény meccs lesz, de a ceglédi csapat már többször megmutatta: nem létezik lehetetlen.

A Délibáb kávézóban köszöntötte ma délben a ceglédi kosaras lányokat a polgármester és a városi sportélet néhány vezetője. Takáts László azt mondta: mindannyiunknak fantasztikus öröm és büszkeség, hogy ilyen szépen menetel a CEKK.

TAKÁTS LÁSZLÓ, polgármester: Úgy gondolom, hogy amit kapunk a lányoktól az mindenképpen legalább egy csokor virágot és egy kis apróságot megérdemel a köszönő szavak mellett. Ezzel is szeretnénk biztosítani, hogy minden sportolónk mögött ott állunk.

A virág mellé egy kis ajándék és természetesen finom ebéd is járt.

MEDGYESSY DÓRA, csapatkapitány: Ez egy szuper élmény és nagyon örülök, hogy ezt kaptuk a várostól. Tényleg úgy érzem, hogy idén sikerült Cegléd városát megismertetni Európával.

Kivételesen eredményes hónapokat tudhatnak maguk mögött a ceglédi kosaras lányok. Az NB I/A-ban a legjobb négy közé jutott a CEKK. Az elődöntő első mérkőzésén 82:58-ra kikaptak Szekszárdon. De jön a visszavágó hazai pályán. A két győzelemig tartó párharc második összecsapása holnap este lesz.

MEDGYESSY DÓRA, csapatkapitány: Sajnos kikaptunk Szekszárdon, de azt gondolom, hogy itt Cegléden aki él és mozog itt meg fog mozdulni és remélem hogy teltház előtt tudunk egyenlíteni a Szekszárd ellen. Nagyon nehéz lesz, tudom,de ahogy már megmutattuk többször: nem létezik lehetetlen.

A ceglédi szurkolótábor egyedülálló-tette hozzá Dóra. Nagyon sok erőt ad a biztatás, a szeretet, amit kapnak.

MEDGYESSY DÓRA, csapatkapitány. Szerintem nagyon megtaláltuk a hangot, a csapat és a szurkolók között. Ez már tavaly elkezdődött, hogy elkezdtek minél többen kijárni a meccsünkre.

A továbbjutásért folytatott harc, a Szekszárd elleni küzdelem tehát holnap, azaz szerdán este hat órakor kezdődik a Gál József Sportcsarnokban.