Magyar Kupa győzelem

457

2021. első mérkőzését a TIPPMIX Férfi Magyar Kupa III. fordulójával kezdte meg a Ceglédi KKSE felnőtt csapata. Az edzések január 4-én kezdődtek kondíciós felméréssel. A csapat a tavaszi bajnoki fordulóra készül. Január 15-én Magyar Kupa mérkőzést játszanak Debrecenben a DEAC NK KFT ellen. A Cegléd az NB I-ben játszik, ahol az utolsó mérkőzésen legyőzte a Ferencváros csapatát. A Debreceni csapat az NB I/B keleti csoportjában játszik, de az őszi szezonban csak 4 mérkőzést játszott a csapat, amit 2 győzelemmel és 2 vereséggel zártak.
A Magyar Kupa 3. fordulójában az NB I-es Cegléd KKSE együttesét látta vendégül a DEAC. múlt pénteken. A debreceni csapat már két mérkőzésen túl volt, a Ceglédnek ez volt idén az első Magyar Kupa mérkőzése. A Cegléd már az első félidőben magához vette a vezetést, amelyet 16:20-ra zárt. A második félidőben is a ceglédi játékosok voltak a dominánsak. A DEAC igyekezett utolérni a Ceglédet, számos hétméteres dobásuk volt, de a meccs végén így is 6 gól maradt a különbség.
Magyar Kupa, 3. forduló

DEAC–Ceglédi KKSE 30:36 (16-20)
Ceglédi KKSE: Tamási, Kránitz – Pásztor 4, Juhász 4, Kiss R, Németh 6, Zakics 5, Gyene 2, Szepesi 2, Mazák 5, Kállai 3, Peszeki 1, Vranac 2, Spekhardt, Teleki 2.
Hétméteresek: 6/7; 1/1
Kiállítások: 6 és 16 perc