Március 15-re elkészül

1137

A Nemzeti Ünnepre elkészülnek a Katolikus bazársor felújításával. A Kossuth Ferenc utca egyik legforgalmasabb szakasza szép térburkolatot kap, növényeket, padokat és kerékpártárolókat helyeznek ki. A munkákkal ütemterv szerint haladnak, ma a polgármester és a körzet önkormányzati képviselője bejárást tartott a területen.

A belváros megújulása egy újabb szakaszához ért. A Katolikus Bazársor régi, töredezett burkolatának, a nem éppen kulturált kinézetének mondhatunk búcsút. Az üzletekkel övezett járdaszakasz néhány héten belül teljesen új arcát mutatja majd, szép térburkolatot kap a terület.

IMREGI TIBOR, önkormányzati képviselő. A térburkolat után sorra fog kerülni a homlokzat is. A városnak és a körzetemnek ez megint egy új, szép kis ékszere, egy nagyon szép része lesz. Onnan már csak a mi dolgunk, hogy ezt használjuk. Egy pici kérésem nekem is az itt lévő üzlettulajdonosok, bérlőkhöz lenne. Ha már az önkormányzat hozzátesz egy picit, akkor nagyon örülnék, ha a portálok is, a kirakatok is megújulnának és méltóak lennének a városhoz.

A munkálatokat ma Takáts László, polgármester és Imregi Tibor önkormányzati képviselő is megnézte. A járdaszakasz igazi kis ékszerdoboz lesz, padokkal, növényekkel.

IMREGI TIBOR, önkormányzati képviselő: Növények is fognak kikerülni, kerékpár tárolók fognak kikerülni tehát minden ami a látványnak és az üzletek igényeinek megfelel.

A munkálatok ütemterv szerint haladnak. Nemzeti Ünnepünkre, március 15-re mindennel elkészülnek. A lezárások miatt addig is fokozott figyelmet kérnek a közlekedőktől. A bazársoron található üzletek a felújítás alatt is megközelíthetőek.