Négy projektort ajándékoztak

2779

A Várkonyi Iskola szülői munkaközössége átadta az idei jótékonysági bál bevételéből vásárolt ajándékot. Négy projektort és négy vetítővásznat vehettek át az intézmény igazgatóhelyettesei ma délelőtt. A mintegy 600 ezer forint értékű felajánlásnak köszönhetően most már szinte mindegyik teremben van kivetítő.

Rekordszámú közönség vett részt a jótékonysági bálon néhány hete. Mintegy kétszáznegyvenen szórakoztak együtt. De nem csak a vendégek, a támogatók is nagyon sokan voltak, magánszemélyek és cégek tettek felajánlást. A bál bevétele idén is jó célt szolgált. Az ajándékot ma délelőtt adták át a szülői munkaközösség képviselői.

KLEMENTISZ ÁGNES, szülői munkaközösség vezető: A bál bevételéből 4 projektort és 4 vetítővásznat tudtunk vásárolni az iskolának és ezt most nagyon szeretnénk átadni.

Az ajándéknak köszönhetően most már szinte minden teremben van projektor. Az iskola, a gyerekek segítése széleskörű összefogás eredménye-mondta Klementisz Ágnes.

KLEMENTISZ ÁGNES, szülői munkaközösség vezető: Egy ceglédi számítástechnikai üzletben vásároltuk a projektorokat, és kaptunk kedvezményt, igen, így is hatszázezer forintnyi ajándékot tudtunk az iskolának átadni.

Az előző évi bálok bevételéből is nagyon sokat segítettek az iskolának.

KLEMENTISZ ÁGNES, szülői munkaközösség vezető: Építettünk már a felső tagozatos épületbe fedett kerékpártárolót, az alsó tagozatos épület udvarának egy részét két bál bevételéből finanszíroztuk, meg rengeteg támogatásból.

Új szekrényeket vásároltak és támogatták a gyerekek kirándulásait is az elmúlt években-tette hozzá Klementisz Ágnes. Az idei bál bevételének sorsáról a gyerekek döntöttek. Ők projektorokat szerettek volna, a szülői munkaközösség pedig teljesítette kívánságukat.