„Örömkosárlabda” a Hódmezővásárhely ellen

407
forrás: CKE

A Ceglédi KE Facebook oldalának beszámolója:

„Abban a tudatban léptünk pályára a Hódtói Csarnokban, hogy biztos alapszakasz elsőként volt lehetőségünk fél szemmel a többi párharcot figyelni. Szerencsére a fiúk 100%-kal arra figyeltek, amire kell és pillanatok alatt nagy előnyre sikerült szert tennünk, ami a mérkőzés végéig csak nőtt.

Egyénileg senkit sem lenne szerencsés kiemelni, az egész csapat megtett mindent, amit kellett… Igazi öröm kosárlabdát játszottunk, amerikai játékosunk, Charleston Dobbs konkrétan zsákolóversenyt rendezett saját magával. Eddigi legjobb játékát nyújtotta ő is, ahogy Várbíró is. Próbálkozott a hazai csapat becsülettel, de ezen a napban nem volt benne a győzelmük.

Végeredmény:
Hódmezővásárhely – CKE 77:104 (22:31; 15:26; 18:18; 22:29)

Legjobb ceglédi dobók: Dobbs 25/3, Fekete 19/12, Várbíró 15, Szabó 10

A célunk felé az első lépést megtettük, 21 győzelem mellett mindössze 3 vereséget szenvedtünk, ez mindenképp remek teljesítmény. Várjuk a Szövetség hivatalos versenykiírását, de ha minden igaz, akkor jövő héten szombaton már kezdődik is az első párharc a Bonyhád csapata ellen. 3 meccsből kettőt kell megnyerni, hogy a legjobb négybe kerüljünk.

Köszönjük Szurkolóinknak, hogy a szezon eddigi részében is mellettünk álltak, innentől még nagyobb szükségünk van Rátok, ezért minden hazai mérkőzésünket élőben, kommentárral láthattok majd az interneten.”