Pad ajándékba

930

Padot ajándékozott Ceglédnek a belváros megújításában dolgozó egyik vállalat. A kandeláberek tervezésével és gyártásával foglalkozó cég vezetője úgy fogalmazott: régóta jó kapcsolatban állnak az önkormányzattal, ezért gondolták úgy, hogy megajándékozzák a várost egy paddal. A Kandeláber Manufaktúra azt tervezi, hogy a jövőben is kedveskedik majd a ceglédieknek.

Ma délelőtt a Városháza udvarára hozta el a ceglédieknek szánt ajándékát az egyik vállalat. Az átadáson a polgármester és a Városfejlesztési Kft. ügyvezetője volt jelen.

SZEBENI DÁVID, ügyvezető, Ceglédi Városfejlesztési Kft. : Azért gyűltünk itt ma össze, hogy ezt a padot ünnepélyesen is átadják polgármester úrnak, aki majd egy jó helyet talál neki.

A kandeláberek gyártásával és tervezésével foglalkozó cég a ceglédi belváros megújításában vesz részt. A polgármester, Takáts László örömmel fogadta, hogy a cég  kedveskedik a városnak.

TAKÁTS LÁSZLÓ, polgármester: Az elmúlt években elég komoly lendületet vett a város, illetve a belváros megújítása. Ehhez kapcsolódóan ismerjük az önök termékeit és együtt dolgozunk. Pontosan jellegében és minőségében kapcsolódnak a mi elképzeléseinkhez.

Arról még nem született döntés, a város mely pontjára teszik majd kis az ajándékpadot, de bárhol is legyen majd, stílusos éke lesz a megújult környezetnek-mondta Takáts László. A cég ügyvezetője úgy fogalmazott: minden igyekezetükkel azon vannak, hogy a megújuló ceglédi belváros minél szebb legyen, már tervekkel is rendelkeznek.

MOLNÁR ŐRS, ügyvezető, Kandeláber Manufaktúra: Egy helyszíni bejárás során láttunk két régi meglévő, eredeti ceglédi kandelábert és mi ezeket vetettük papírra, tehát hogy ugyanolyanok legyenek az újonnan gyártandó kandeláberek. Nagyon jó együttműködés alakult ki a Városfejlesztő Kft-vel és ez adta az ötletet, hogy ajándékba adjuk a városnak egy padot.

Azt tervezik, hogy a jövőben is megajándékozzák majd a ceglédieket-tette hozzá az ügyvezető.