Rövid híreink

1003

A Ceglédi Járási Ügyészség kábítószer-kereskedelem bűntette miatt emelt vádat azzal a ceglédi nővel szemben, aki kábítószer-kereskedelem bűntette miatt korábban elrendelt házi őrizete alatt tovább árulta a kábítószert.- rövid híreink következnek.

A nő a házi őrizet miatt a beszerzést átadta férjének, a bűnügy másik vádlottjának és a megszokott vevőkörnek ismét árusította a kábítószert a korábban kialakított módszer szerint. A nőt 2017 februárjában újra őrizetbe vették, azóta előzetes letartóztatásban van. A Ceglédi Járási Ügyészség bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettével vádolj a nőt és a férjét. Az ügyészség mindkét vádlottal szemben fegyházbüntetés kiszabását indítványozta a vádiratban.

Még nem jogerős az ítélet, de a bíróság 1 év – 2 évre felfüggesztett –  fogházbüntetésre ítélte azt a férfit, aki ittas vezetésen értek. A férfi ellen az elmúlt 2 évben már 6 közlekedési szabálysértési eljárás indult. A férfi június 12-én ittas állapotban vezette a forgalomból kivont gépjárművét. Ekkor állították meg a rendőrök. A szonda pozitív értéket mutatott, ezért a jogosítványát elvették, előállították, majd őrizetbe vették. Az ítélet végül 1 év fogházban végrehajtandó – végrehajtásában 2 évre felfüggesztett szabadságvesztés, továbbá 2 év járművezetéstől eltiltás lett. Az ítélet nem jogerős, a védelem 3 nap gondolkodási időt kért.

A felnőtt birkózó válogatott keret Grúziában vett részt a Tbiliszi Nagydíjon. A kötöttfogásban 12 ország részvételével megrendezett versenyen a Ceglédi VSE TS Integral két kitűnősége Lőrincz Tamás és Lőrincz Viktor is szőnyegre lépett. Az igen erős mezőnyben végül a két ceglédi egyaránt a harmadik helyen végzett.