Sikeres szombat után kevésbé sikeres vasárnap

441

A Budapest Serdülő bajnokságon idegenben játszott szombaton a Ceglédi VSE csapata. A Sportliget S.E vendégeként a budapesti Császár- Komjádi Sportuszoda medencéjébe ugrott a két csapat. Az összecsapásban a fegyelmezett játéknak és jó kapus teljesítménynek köszönhetően magabiztos győzelmet arattak a ceglédiek.

Sportliget S.E. – Ceglédi VSE  3:12

Gólszerzők: Szabó Róbert 4, Kiss Máté 2, Soós Titusz 2, Szikszay Milán 2, Baranyi Gergely, Hajdú Kornél

A felnőtt férfi vízilabda OB1/b csapat a Hajós Alfréd Uszodában szerepelt kora este a Neptun VSC ellen. A találkozón jól működött a védelem, és a helyzeteket is remekül használták ki, így sikerült legyőzni az egyik nagy riválist, aki csak egy ponttal volt a ceglédiek mögött.

Neptun VSC – Ceglédi VSE 11:17

Gólszerzők: Hajek Zsombor 4, Simon Gábor 3, Pataki Gergely 3, Gyémánt Zsombor 2, Simon Balázs 2, Milus Dávid, Tószegi Zoltán, Tapasztó László

Vasárnap a ceglédi gyermek, serdülő és ifjúsági fiú utánpótlás csapat hazai környezetben fogadta a Dunakanyar Waterpolo csapatát. Az első találkozót a gyermekek játszották. A mérkőzés eredményét nagyban befolyásolta, hogy a vírus helyzet miatt több meghatározó játékos is karanténban van, illetve volt. Némelyik játékos a mérkőzés előtti napon töltötte le a 10 napos kötelező karantént. A meccs kemény összecsapásnak ígérkezett. A második negyedben fegyelmezetlenül és sajnos rengeteg hibával játszott a ceglédi csapat, amit az ellenfél kihasznált. A játék során olyan nagy előnyre tettek szert, hogy a hazaiak már csak az eredmény után szaladtak, de az idő kevés volt arra, hogy ledolgozzák a hátrányukat.

 

Ceglédi VSE – Dunakanyar Waterpolo 11:13

Gólszerzők: Sáfár Milán 5, Szikszay Milán 2, Kakuk Ákos, Rétyi Roland, Bori Noel,Borsos Blanka

A második meccset a serdülő csapat játszotta. A kiállítások, leginkább az, amelyik a negyedik percben történt, eldöntötte a mérkőzést az ellenfél javára. A csapat éves teljesítménye azonban elismerést érdemel .

Ceglédi VSE – Dunakanyar Waterpolo 9:13

Gólszerzők: Baranyi Gergely 3, Szabó Róbert 2, Csáthy Dániel, Kiss Máté, Soós Titusz,Sűrű Armand

Az utolsó mérkőzést az ifjúsági csapat játszotta. A csapat fáradtan kezdte a meccset, mivel túlnyomó részt serdülő játékosok alkotják, akiknek az ifjúsági meccs mindig a napi második mérkőzés, szinte pihenő nélkül. A félidőig jól tartották magunkat, de a harmadik negyedben kiütközött a fáradtság, valamint pihentetni kellett a fáradt játékosakat, így az ellenfel elhúzott 12:6-ra. Az utolsó negyedben viszont hősies védekezéssel és sok gyors kontratámadással 7:0 negyedet produkáltak, így nyertesen hagyhatták el a medencét..

Ceglédi VSE – Dunakanyar Waterpolo 13:12

Gólszerzők: Szabó Róbert 4, Hajdú Kornél 4, Patonai Péter 2, Keresztes Gábor, Fekete Ákos, Sűrű Armand