Süteményt ajándékoztak a focisták

989

Saját kezűleg sütött édességgel kedveskedtek a CVSE focistái az idősek otthonában élőknek. A sportolók tavaly vittek először süteményt ceglédi intézményekbe karácsony előtt. Mint a focisták mondták: ezzel a kis figyelmességgel is szeretnék megköszönni az egész éves szurkolást a ceglédieknek és hozzájárulni, hogy még szebb legyen az ünnep.

A Bajcsy Zsilinszky úti idősek otthonába is megérkezett a Mikulás. De nem csak a nagyszakállú hozott ajándékot, különleges vendégek is érkeztek a nyugdíjasokhoz. A CVSE focistái ínycsiklandó ajándékkal lepték meg az idősek otthonának lakóit. A fehér szalaggal átkötött dobozkák süteményt rejtettek. A CVSE labdarúgó szakosztálya már nem először kedveskedik édességgel a ceglédieknek.

VALKOVSZKI PÉTER. A Kőházi Ádám ötlete volt tavaly, amikor először bölcsödébe vittük a süteményeket, idén pedig úgy gondoltuk hogy egy idősek otthonát ajándékozzuk meg és a Zöldházak Cukrászda segítségével sikerült ezt összehoznunk és meglepni az időseket is.

Az időseknek szemmel láthatóan nagyon ízlett a mikulás napi meglepetés. A focisták örömmel készítették az édességet, azt mondták: így szeretnék picit viszonozni mindazt a bíztatást, kedvességet, amit a ceglédiektől kapnak.

VALKOVSZKI PÉTER: Sokat kapunk tőlük év közben a szurkolóktól és a várostól is és próbálunk egy picit visszaadni ebből.

A sütemény percek alatt elfogyott. Az idősek hálás szívvel mondtak köszönetet a fiatal sportolóknak. A focisták ajándékával azonban korántsem ért véget a Mikulás napi ünnepség. A lakók verssel is készültek a nagyszakállúnak.