Szaunázni is lehet az Uszodában!

2764

Nem változott a belépőjegyek és a bérletek ára a tavalyihoz képest a Városi Sportuszodában és szaunákkal is bővítette szolgáltatásait a létesítmény. Két finn és egy infraszaunával várják a vendégeket. Továbbra is lehet jelentkezni az aquafitness órákra és több újdonsággal is kedveskednek majd az úszás szerelmeseinek ebben az évben-mondta az uszoda vezetője.

A nap minden szakában népszerű a Városi Sportuszoda. Vannak, akik kora reggel úsznak, míg mások-főként a kisgyermekes családok-délelőtt élvezik a víz kínálta lehetőségeket. Fiatalok és idősebbek egyaránt szeretik a belvárosban található uszodát. amely aquafitness óráknak és vizilabda edzéseknek is helyet ad. A téli hónapokban sátorral fedett nagy-és kismedence mellett a termálvizes medence is sokak kedvence. Az uszoda néhány hete újabb szolgáltatással bővült. Szaunavilágot alakítottak ki.

NÉMETHY BARNA, vezető, Városi Sportuszoda: Én úgy gondolom, hogy egy uszodában mindenféleképpen szükség van a szaunára. December közepén nyitottunk meg, és úgy látom, hogy van is rá igény. és úgy gondolom, hogy az egészséges életmódhoz szükséges egy szauna is. Nem mindenki tudja hogy nagyon fontos élettani hatásai vannak, pozitív élettani hatásai vannak, tehát várunk nagy szeretettel mindenkit.

Két finn és egy infraszaunával várják a vendégeket hétköznaponként délután négytől, hétvégén délután három órától. A belépőjegyek és bérletek árain nem változtattak-erről is beszélt az uszoda vezetője. Némethy Barna elmondta: a felnőtt egész napos jegy a tavalyi évhez hasonlóan 1800 forint, a 10 alkalmas úszóbérlet pedig 8500.

NÉMETHY BARNA, vezető, Városi Sportuszoda: Az árainkon nem változtatunk, maradnak azok az árak, amik eddig is voltak. Legalábbis nem tervezzük emelni az árainkat, a szaunavilágban meg úgy gondolom, hogy a 700 forintos belépő nagyon is baráti.

Az uszoda belépő valamint bérletek árából a diákok és a nyugdíjasok továbbra is kedvezményt kapnak, valamint a Cegléd kártyával rendelkezők 30 százalék engedményt vehetnek igénybe éves bérlet vásárlása esetén.  Az uszoda újdonságokkal is szeretne kedveskedni a vendégeknek ebben az évben, amiről Némethy Barna konkrétumokat egyelőre még nem árult el. Azt viszont elmondta: új típusú bérletek bevezetését is tervezik.