Szülők és pedagógusok együtt báloztak

1165

Projektort vásárol a jótékonysági bál bevételéből a Szent Kereszt Katolikus Általános Iskola. Az intézmény minden évben megszervezi a táncos estet, ahol a szülők és pedagógusok kötetlenül szórakozhatnak együtt.

Idén is nagyon sokan gyűltek össze, hogy segítsék a Katolikus Iskolát. A bál nem csak kellemes program, de jótékony célt is szolgált. Tavaly világítás korszerűsítésre és udvarfelújításra gyűjtött az intézmény, most pedig kivetítőkkel tennék még modernebbé az oktatást.

 RAJTA LÁSZLÓ, igazgató, Szent Kereszt Katolikus Általános Iskola. Idén azt a célt tűztük ki, hogy iskolánkba néhány projektort vásárolunk. A cél nagy meg nagyon jó, de az mindenki tudja, hogy ehhez most hathatósan hozzá kell járulni.

A bál nagyszerű lehetőség, hogy igazi közösséggé kovácsolja az iskoláért tenni akarókat-erről már Szecsődi Péter, plébános szólt a bál közönségéhez.

SZECSŐDI PÉTER, plébános: Azért nagyon jó ez a találkozás, amikor kötetlen módon, mert a bálon találkoznak szülők, pedagógusok, lelkészek. Azok, akik az iskolát hordozzák,építik. Mert ebből áll az iskola. A gyerekeinkért van minden, de ehhez mi kellünk, hogy olyan iskolát produkáljunk, amiben ők növekednek, fejlődnek.

A bál megszervezését a pedagógusok és szülők közösen vállalták. Az igazgató köszönetet mondott Horváth Tünde és dr. Madarászné Varsányi Ágnes tanárnő segítségéért, valamint a szülőknek.

RAJTA LÁSZLÓ, igazgató, Szent Kereszt Katolikus Általános Iskola. Szeretném megköszönni azok munkáját, akik több hónap óta, de az utóbbi hetekben nagyon intenzíven munkával töltötték. Ez az iskolánk ISZSZ vezetősége. Úgyhogy egy kis virággal szeretném megköszönni Szabó Mónikának, Szerdahelyi Juditnak és Lestánszki Mónikának.

A bálon igazi meglepetés volt a pedagógusok latin egyvelege. A táncprodukciót vastapssal jutalmazta a közönség.