Tüzifa ajándékba

1158

Rászoruló családoknak vitt tüzifát a Hit Gyülekezetének ceglédi csoportja. Leginkább a Szűcs telepen élőket segítették az adománnyal. Családonként mintegy 5 mázsa fát vittek, de meleg ruhákat és élelmiszert is osztanak a közeljövőben.

A Fűtőház utca egyik házához is vitt tüzifát ma délelőtt a Hit Gyülekezetének ceglédi csoportja. A rászorulókat ajándékozzák meg a nagy hidegben.

HAJDÚ TAMÁS, vezető, Hitgyülekezet, Cegléd: Öt-tíz mázsát, mert attól függ,hogy mikor hogy tudunk megpakolni,kimenni. Körülbelül 10 helyre megyünk,ahol gyerekek vannak, mindig olyan helyet választunk,ahol gyerekek vannak, tekintettel arra,hogy milyen hideg van most.

A családoknak minden adomány nagyon sokat jelent. A tüzifának különösen örültek.

HORVÁTH DÁVID:  Este ért haza anyukám, nagyon hideg volt, fa is alig volt, most nagyon nagy segítség hogy kaptunk tőlük fát, úgyhogy köszönjük szépen nekik.

A Szűcs telepen élőket segítették a faadománnyal,de a Hit Gyülekezete egész évben igyekszik segíteni a rászorulókat amivel csak tudják.

HAJDÚ TAMÁS:Gyűjtöttünk is be nyáron ruhákat, meleg ruhákat, cipőket, és akkor ilyenkor szét szoktuk hordani azokra,akik rászorulnak ezekre a dolgokra. Ahogy engedi a takaró,úgy próbálunk segíteni.

A közeljövőben melegételt és élelmiszert is visznek majd a szerény anyagi körülmények között élő családoknak-mondta Hajdú Tamás.