Újabb Cápa győzelem

361

Hazai pályáján, zártkapus mérkőzésen fogadta a Ceglédi Kék Cápák felnőtt csapata az Alba Fehérvár KC U22 korosztályát a női kézilabda NB II. 9. fordulójában. Az Abonyban rendezett mérkőzésen kiélezett harc folyt a győzelemért. A második játékrészben a Cápák 5 góllal is vezettek, amelyből az izgalmas végjáték után kettő megmaradt. A megérdemelt ceglédi győzelemmel a Cápa lányok visszaléptek a dobogóra, így a serdülőkkel és az ifistákkal együtt ismét három Cápa korosztály áll érmes helyen.
Ceglédi Kék Cápák – Alba Fehérvár KC U22 29 : 27
Cegléd: Szegedi Brigitta, Juhász Bernadett (kapusok), Tóth Adrien 9(2), Vuletic Suncica 7, Csábi Zsuzsanna 4, Dobos Renáta 3, Török Melinda 2, Jónás Alexandra 2, Pocsai-Halasi Réka 2
Hétméteres: 3/2, 5/5
Kiállítás: 6, és 6 perc
Az eredmény alakulása: 6. perc: 3-3, 20.p.: 10-10, 28.p.: 13-15, 38.p.: 19-16, 51.p.: 27-22
Jakab László edző: „Tudtuk, hogy nem lesz egyszerű mérkőzés, ami be is bizonyosodott, egy ügyes, gyors és fiatal csapattal játszottunk, akik végig küzdöttek a jó eredményért. A hibáink ellenére a mérkőzést szinte végig a kezünkben tartottuk és megérdemelt győzelmet szereztünk. Ha egy kicsit koncentráltabbak vagyunk, akkor még nagyobb arányú is lehetett volna a különbség, de így is elégedett vagyok, mert a mostani nehézségek ellenére küzdünk és harcolunk. Remélem a még hátralévő, idei két meccsünkön is ugyanilyen eredményesek tudunk lenni. Gratulálok a csapatnak!”