Újdonságok a Fürdőnél

530

Zárható, fedett bicikli tárolókat helyeztek ki a Budai úti fürdőhöz, és pumpás kerékpártámasz is segíti a két keréken közlekedőket. Sokan járnak a fürdőbe illetve a fürdő környékére sportolni biciklivel, igény mutatkozott a kerékpárokat védő újításokra. A fedett tárolót néhány száz forintért lehet bérelni.

Ezek a zárható bringaboxok minden nap 9 és 18 óra között igénybe vehetőek a kerékpárosoknak itt, a Budai úti fürdőnél. Ha ebbe tesszük biciklinket sem az eső, sem a szél, sem a nap nem okoz kárt benne, amíg mi strandolunk, vagy sportolunk a fürdő környékén. És nem mellesleg a lopástól is védi a kétkerekűt.

SZŰCS ÁDÁM, ügyvezető, Termálfürdő Kft.: Nagyon sokan nagy értékű kerékpárokkal látogatnak el hozzánk. Részükről jelentkezett az igény, hogy biztonságos formában tudják tárolni a kerékpárt és ez az eszköz maximálisan alkalmas erre.

A bringabox bérleti díja 500 forint és kétezer forint kauciót is kell fizetni, ami azonban teljes egészében visszajár, amint leadjuk a tároló kulcsát. A biztonságos és kulturált kerékpártárolók mellett pedig egy pumpás támasszal is kedvesedett a fürdő a vendégeknek.

SZŰCS ÁDÁM, ügyvezető, Termálfürdő Kft.: Rengeteg helybéli érkezik biciklivel mind a fürdőbe, mind a fürdő melletti tó környékére pihenni vagy sportolni. Ezért gondoltuk, hogy az ő kedvünkben járunk ezzel a két beruházással.

A budai úti fürdőkomplexum jó szezont zárt-erről is beszélt stábunknak az ügyvezető. Szűcs Ádám elmondta: a nyár nagy attrakciója az aquapark úgy csúszdája volt, amelyre rekordszámú érdeklődés mutatkozott.

SZŰCS ÁDÁM, ügyvezető, Termálfürdő Kft.: Több mint 15 ezer ember csúszott le a csúszdán. Nagyon-nagyon szeretik a vendégeink, folyamatos sorban állás van a csúszdánál.

A 16 méter magas élményelem azért különleges, mert függőlegesen, szinte szabadesésben indul a csúszás. Stábunknak mindenki aki kipróbálta, arról számolt be: óriási élmény.

BOROS DÁNIEL: Óriási élmény volt, még mindig a hatása alatt vagyok, ez eszméletlen. Olyan sebességgel mentem le, hogy fel sem fogtam hogy mi történik. Úgyhogy párszor még le kell mennem, hogy tudjak minden egyes kanyart, de óriási élmény.  Úgy megyünk le itt az egyenes szakaszon, hogy hozzá sem értem a csúszdához, csak így zuhanunk lefelé.

Aki még szeretne csúszni, lesz rá lehetősége, de az idei szezonban már csak néhány napig. Szeptember tizedikével bezárják az aquaparkot, A strand pedig az időjárás függvényében lesz nyitva, de az biztos, hogy szeptember végéig az úszómedence használható.