Újra medencében a vízilabdások

459

Sátorbontás miatt idegenben szálltak vízbe a CVSE vízilabdásai a hétvégén. Szombaton a felnőtt csapat az angyalföldi ASI DSE csapatát fogadta a budapesti Laky Károly Uszodában. A csapat az elhúzódott sátorbontás miatt nem tudott vizes edzéssel készülni, emellett pedig az együttes több tagja betegség miatt nem tudott részt venni a találkozón. A meccs elején a jobb erőből álló ellenfél gyorsan megszerezte, és meg is tartotta a mérkőzés végéig. A két hetes vizes edzés hiánya a harmadik negyedik nem jelentkezett látványosan a ceglédieknél, lépést tartva folyamatosan válaszoltak ellenfelük találataira. Később azonban elfáradtak a játékosok, amit az ellenfelél kihasznált, és szinte letarolta a ceglédi játékosokat, így súlyos vereség lett a találkozó vége.

Ceglédi VSE – ASI DSE 10:20
Gólszerzők: Pataki Gergely 2, Simon Balázs 2, Hajek Zsombor, Lakatos Máté, Pusztai Bence, Gyémánt Zsombor, Milus Dávid, Tapasztó László

A 2008-as gyermek bajnokságban szereplő csapatunk a TIGRA-ZF Eger vendégeként úgyszintén Budapesten ugrott medencébe. Az ifjú ceglédi játékosok nagyon lassan rázódtak bele a meccsbe. A kidolgozott, és kiharcolt helyzeteket rendre kihagyva nehezen elért pontmentő döntetlen lett a végeredmény.

TIGRA-ZF Eger – Ceglédi VSE 6:6
Gólszerzők: Szendrei Attila 3, Vincze Zalán, Bori Noel, Szondi Szép Marcell

Vasárnap az országos fiú bajnoksággal folytatódott a szakosztály szereplése, ezúttal a helyszín Hódmezővásárhely volt. Az első találkozót a gyermek csapat játszotta. Magabiztosan, a kezdeti döcögős játékot legyőzve, Banai Máté, Kakuk Ákos és Szikszay Milán vezetésével győzedelmeskedtek a helyiek felett.

HVSC – Ceglédi VSE 5:15
Gólszerzők: Banai Máté 4, Kakuk Ákos 3, Szikszay Milán 3, Gujka Dominik, Pusztai Márton, Szendrei Attila, Harczi Zsombor, Sáfár Milán

A gyermek mérkőzést követően serdülő és ifjúsági játékosok szálltak vízben. A küzdelmes játék ellenére mindkét találkozót elvesztették.

Serdülő:

HVSC – Ceglédi VSE 9:6
Gólszerzők. Kiss Máté 2, Csáthy Dániel, Békési Zalán, Hajdú Kornél, Bencze Bátor

Ifjúsági:

HVSC – Ceglédi VSE 8:4
Gólszerzők: Tarbály Zoltán 3, Hajdú Kornél