Ultrahang ajándékba

1137

Ultrahangot adományozott a ceglédi állatmenhelynek egy német alapítvány. Az értékes orvosi eszköz megkönnyíti a beteg kutyák egészségügyi ellátását. A német szervezet egyébként rendszeresen segít, ivartalanítással, gyógyszerekkel, táppal és konzervekkel.

Ezt a nagy értékű ultrahangot kapta a ceglédi állatmenhely a Suzy Utzinger nevű német alapítványtól. Ez már a sokadik alkalom, hogy a szervezet adománnyal segíti a mintegy 250 kutya gondozását végző ceglédi állatmenhelyet

SOLTÉSZ KATALIN, Állatmenhely Nyílt Alapítvány: Ez lesz a harmadik év, hogy támogat bennünket. A Magyar Állatotthonok Országos Szövetségén keresztül jött ez a kapcsolat. Ivartalanítással kezdődött, később adományokat is kaptunk. Bolhanyakörv, gyógyszerek, macskatáp, konzerv egy kevés.

Sok a rossz állapotban lévő kutya, a legtöbb állat sérülten, betegen kerül be a ceglédi menhelyre, ezért nagyon fontos, hogy minél előbb tudjanak rajtuk segíteni és ne kelljen a vizsgálat miatt máshová vinni a kutyákat. Az ultrahangért a menhely állatorvosa is köszönetet mondott.

DIMITRIS RAGKOUSIS, állatorvos: Nagyon örülök, és köszönjük szépen Suzynak az ultrahangot.

A német alapítvány a remények szerint a kenel építésben is segítséget nyújt a jövőben-mondta Soltész Katalin.