Utolsó forduló(k) többnyire jó eredményekkel

173

Gergye Zoltán beszámolója:

A tabella élén lévő Tápiógyörgye csapata tartalékosan érkezett, így sikerült a sima győzelmet elérni és átvenni a vezetést az NB III-ban.

NB III. 12.16

Szuperinfó CVSE II.- Tápiógyörgyei ASK I.  12:6

Győztek: Gergye Zoltán 4, Unghváry András 3, Bakó Oszkár 3, Fodor Árpád 1 és a Fodor-Gergye páros

A tabella élén lévő Tápiógyörgye csapata tartalékosan érkezett, így sikerült a sima győzelmet elérni és átvenni a vezetést az NB III-ban.

NB I.  12.17.

Szuperinfó CVSE I- Apagy ASE I    5:9

Győztek: Fodor Ronald 2, Csonka András 2, Rátfai Attila 1

A kiesési rangadón sajnos szinte semmi sem sikerült a hazai csapatnak. A mérkőzésen 6 db döntő játszmát buktunk el, aminek csak a fele jön ide akkor győzelem a vége. Hosszabb szünet jön, ami segít rendezni a sorokat.

NB III.

Szuperinfó CVSE UP III.- TOP Fitness SE Dabas I  9:9

Győztek: Szalkai Attila 3, Csór Laura 2, Móricz Zsombor 2, Zsigmond Ramon 1, és a Csór-Szalkai páros

A másik csapatunk után az UP is döntetlent játszott nagyszerű mérkőzésen. Szalkai Attila jó játékkal nyert hármat, Csór Laurának 4 mérkőzés labdája is volt az ellenfél 2. számú, míg Zsigmond Ramonnak 2 az első játékosa ellen, de sajnos fordítani tudtak. Laura bokája megsérült a következő meccsen, de így is két győzelmet szerzett, ami fontos volt a döntetlen eléréséhez. Holtversenyben 2. helyen zárták az őszt.

Pest Megye I/B   12.18.

Göd ASE II. – Szuperinfó CVSE IV.   7:11

Győztek: Pintér Nándor 4, Petrik Sebestyén 2, Telek Kristóf 2, Puskás János 1 és a Pintér-Puskás valamint a Telek-Petrik párosok

Pintér Nándor vezérletével a fiatalok is lendületesen kezdtek. Érdekesség, hogy a papíron jobb játékerőt képviselő régebben NB III -mas játékost is sikerült legyőzni Telek Kristófnak, míg a gyengébbtől kikapni. Petrik Sebestyén stabilan hozta a két mérkőzését és párosaink sem hibáztak a meccs elején. Puskás János beugróként párosban és egy egyéni győzelem erejéig segített a csapaton. Így mieink 2. helyen várják a folytatást.