Változnak a menetrendek!

1237

Néhány Ceglédről induló buszjáratot is érint a VOLÁN-nál december 10-én, vasárnap életbe lépő menetrend változás. A Cegléd autóbusz állomásról a PEMŰ felé induló járat valamint a PEMÜ-től a Posta felé induló reggeli járat is öt perccel korábban indul.

A VOLÁN hivatalos honlapján már olvasható a december 10-én, vasárnap életbe lépő menetrend változás, amely távolsági és helyközi járatokat is érint. Cegléden öt perccel korábban indul az autóbusz állomásról a PEMÜ felé közlekedő reggeli járat,és ugyancsak öt perccel korábban indul a PEMÜ-től a Posta felé menő 7:32-es busz, de a változás érinti az autóbusz állomástól az Autószervízhez közlekedő 7:45-ös járatot is.

Új menetrend lép életbe a MÁV-nál is december 10-től. A belföldi változások közül az egyik legfontosabb hogy a pályafelújításoknak köszönhetően csökken a járatok menetideje a Balaton déli partján. Piliscsaba és Budapest között pedig korszerűbb motorvonat közlekedik majd. Változik a nemzetközi menetrend is, illetve a Bécsbe ingázók heti és havi bérletet is tudnak venni. Olcsóbb lesz az e-menetjegy, viszont megszűnik a nyomtatott menetrend könyv, az utasok ezért jövőre már csak a MÁV honlapján tájékozódhatnak a járatokról.