Vegyes labdarúgó eredméynek

433

A ceglédi VSE bajnoki rendszerben játszó fiú utánpótlás labdarúgói a Békéscsaba ellen játszottak március 13-án és 14-én, és nem fukarkodtak a gólokkal. A lányok is bajnoki fordulót játszottak, ők Tiszakécskéről hoztak el egy pontot.

U19 III. osztály 2021.03.13.
Ceglédi VSE – Békéscsaba UFC 7:1

CVSE: Klemenc – Kotlár, Dudás, Szebeni, Ecseri, Kovács M., Pintér, Kovács K., Tóth, Kelemen, Bodzsár.
Cserék: Bozsó, Lakos, Nagy, Kuthy, Schwarcz
Gól: Pintér 2, Kovács K. 2, Kelemen, Tóth, Bozsó
Jók: Pintér, Tóth, Kovács K.
Ványi Zsolt: „Sok tetszetős támadást vezettünk, melyekből jó párat szép gólokkal tudtunk befejezni.”

———————————

U17 III.osztály 2021.03.13.
Ceglédi VSE – Békéscsaba UFC 1:1

CVSE: Rimóczi – Baranyi, Mocsári, Tóth, Szabó G., – Ungureán, Kriss, Pintér, – Valkai, Pásztor, Barna.
Cserék: Jágri, (Osgyáni, Borics, Fülöp, Révész, Mózes, Kelemen)
Gól: Barna
Jók: Pintér, Barna
Schmidt Balázs: „Jól kezdtük a mérkőzést, a vezetést is megszereztük, volt lehetőségünk a mérkőzés lezárására is, azok kimaradtak. Utolsó percekben ahogy lenni szokott az ellenfél könyörtelenül megbüntetett minket a kihagyott helyzetekért.”

——————————-

Kiemelt U13 2021.03.13.
Békéscsaba UFC-Ceglédi VSE 0:8

CVSE: Répás Levente, Fehér Csongor, Révész Máté, Kádár Zalán, Tóth Olivér, Szarka Bulcsú, Eszes Martin, Márok Benedek, Sinka Martin.
Csere: Árvai Zsombor, Gigor László, Jankovics Ákos, Kósik Tamás, Szarka Szabolcs, Bíró Marcell, Tóth Dávid, Bujáki Botond
Gól: Tóth Olivér 2, Eszes Martin 2, Márok Benedek 2, Szarka Bulcsú, Sinka Martin
Jók: Tóth Olivér, Kádár Zalán, Fehér Csongor, Eszes Martin.
Kecskeméti József: „Inkább edzettünk volna egyet, se minket, se saját magukat nem vették komolyan a hazaiak. A házigazda csapat kilenc emberrel fogadott bennünket, így a fair play szellemében, mi is kilencen álltunk fel a kezdéshez, gondoltam így tudunk egy jó meccset játszani. Rosszul gondoltam, a csabaiak ha lehetett volna a buszukat is betolják a kapujuk elé, húzták az időt, csalták a focit. Hogy ennek mi értelme, milyen sportértéke van, nem tudom, de én mint utánpótlás edző a gyerekek fejlődését kell, hogy szem előtt tartsam, így a második játékrészben tizenegyen álltunk fel. Az akkor mutatott játékért dicséret illeti a fiúkat! Mindig tanul az ember, többet nem követem el ezt a hibát az biztos.”

——————————–

Kiemelt U12 2021.03.13.
Békéscsabai UFC – Ceglédi VSE 0:2

CVSE: Bajzáth Zalán, Molnár Máté Keve, Szendrei Bence, Vaczulik Gábor, Mózes Milán, Petrás Máté, Cseh Dávid, Szepes Roland, Banai Roland, Horváth Géza Kolos, Halgas Alex.
Gólszerzők: Petrás Máté, Halgas Alex
Jók: Szendrei Bence, Banai Roland, Halgas Alex, Cseh Dávid
Klemenc Attila: „Fegyelmezett játékkal és kimagasló egyéni teljesítményekkel, elhoztuk a három pontot. A végén sok helyzetet hagytunk ki, nagyobb is lehetett volna a különbség. Gratulálok a csapatnak!”

——————————

U15 II. osztály 2021.03.14.
Békéscsaba 1912 Előre SE: Ceglédi VSE 4:0

CVSE: Ságodi Kristóf, Labancz Zoltán, Fömötör Balázs, Ferencz Hunor, Révész Levente, Budavári Zsombor, Szaniszló Gergő, Olgyay Benjamin, Szegedi Levente, Ivánfy Bence, Csigi Tamás, Virág Levente, Pálfalvi Miklós, Fityó Bence.
Szepes Richárd: „A csoport legerősebb csapata a Békéscsaba, pontveszteség nélkül kimagaslik a mezőnyből, nekünk mára a tisztes helytállás jutott, aminek maximálisan eleget tettek a fiúk!”

————————–

U14 II. Osztályú bajnokság 2021.03.14.
Békéscsaba Előre – Ceglédi VSE 10:0

CVSE: Ócsai Dávid, Fazekas Levente, Mocsári Zétény, Nagy Boldizsár, Békési Bulcsú, Baranyai Balázs, Godány Krisztofer, Velkey Paul, Paskó Marcell, Sebők Bálint, Konrád Ákos, Hoffer Dávid, Morvai Bence, Oláh Zsolt.
Szepes Richárd: „A csoport favorit csapata ellen tudtuk, hogy nagyon nehéz dolgunk lesz. Remek felépítésű, gyors játékosokkal kellett harcolni. Az első félidőben még kicsit gyámoltalanul játszottunk, később viszont felvettük a kesztyűt. A második játékrészben ki tudtunk jönni a szorításból, és támadásaink is veszélyesek voltak. Sajnos a gólhoz kevés volt, de ez a felfogás lesz a jövő sikerének a záloga. Ellenfelünk megérdemelten nyert, gratulálok nekik.”