Vereség a nyitányon

750

Vereséggel startolt a Ceglédi Kék Cápák felnőtt csapata a női kézilabda NB II-ben. A 20. szezonjukat kezdő Cápák keretéből majdnem többen voltak a lelátón, mint a pályán. A Prókai Anett, Oláh Henrietta, Dobos Renáta, Vígh Cintia, Mester Szabó Anett, Hörömpő Dóra és Asztalos Dóra nélkül felálló ceglédiek Csepelen léptek pályára az első fordulóban, ahol fájó vereséget szenvedtek.

Női kézilabda NB II

Csepel DSE – Ceglédi Kék Cápák 29-21 (16-10)

Csepel, 150 néző, vezette Puló, Tímár.

Cegléd: Szegedi Brigitta, Juhász Bernadett, Törőcsik Fruzsina (kapusok), Halasi Réka 7/2, Spolmin Roberta 6, Tóth Ágnes 3, Tóth Adrien 2, Mihály Evelin 2, Kisjuhász Petra 1/1, Ványi Flóra, Nagy Aletta.

Hétméteres: 2/2 ill. 4/3.

Kiállítás: 8 ill. 0 perc.

Jakab László edző: Úgy éreztem, hogy nem kellő motiváltsággal kezdtük a mérkőzést. Kevés volt a vállalkozó kedv, egy ember próbálkozott, senki több. Nagyon sok ziccert hibáztunk már az elején is. Megvoltak a lehetőségeink, hogy elmenjünk 5-1-re is akár, helyette a hazaiak kerekedtek felül és mi törtünk meg. A második félidőben egy picit harcosabbak voltunk, de ötnél közelebb sosem tudtunk kerülni. Katasztrofális volt a védekezésünk és támadásban is gyengék voltunk. Ha így játszunk, akkor nem fogunk nyerni egy meccset sem…