Vereségek a hétvégén

494

A hétvégi vízilabda mérkőzéseket a szakosztály hazai környezetben kezdte. A szombaton az FTC-Telekom együttesét fogadta a 2009-es gyermek csapat. A találkozóra betegségek miatt nem sikerült teljes létszámmal kiállni, ezért kezdetben úgy tűnt, nagy lesz a különbség a két csapat között. A mérkőzés közepére a ceglédiek szépen felhozták lemaradásunkat, azonban ezt a tempót a mérkőzés végéig már nem tudták tartani. A jobb erőkkel felálló ellenfél megérdemelten nyert, azonban dicséret illeti a ceglédieket is tisztes helytállásukért.

Ceglédi VSE – FTC-Telekom 5:11
Gólszerzők: Szondi Szép Marcell 2, Ehrlich Rezső 2, Hugyi Zalán

Vasárnap az Oázis Sc vendégeként játszott a csapat. A találkozón a ceglédi gyermekjátékosok mélyen a tudás szintünk alatt játszottak, így nem volt esélyük megszerezni a győzelmet.

Oázis SC – Ceglédi VSE 15:7
Gólszerzők: Kakuk Ákos 2, Szikszay Milán 2, Csernus Flóra, Gujka Dominik,
Hornyák Csaba

A szombaton a Nyéki Imre uszodában ugrott medencébe a Budapest Serdülő bajnokságban szereplő serdülő csapat a Kölyökpóló Suli ellen. A jó erőkből álló ellenféllel szemben végig magabiztos játékkal, Veres Huba kitűnő védéseinek köszönhetően megnyerték a találkozót.

Kölyökpóló Suli – Ceglédi VSE 8:15
Gólszerzők: Szabó Róbert 5, Baranyi Gergely 3, Csáthy Dániel 3, Patonai Péter,
Hajdú Kornél, Kiss Máté, Sáfár Milán

A vasárnap az országos, fiú vízilabda gyermek, serdülő és ifjúsági csapatunk Budapesten az Oázis SC vendégeként szerepelt. Az első meccset a serdülők játszották, amely során a hazai pálya minden előnyétét élvező ellenfél nyerte a rangadót. Nem érdemelt vereséget a ceglédi csapat. A mérkőzésen kiemelkedően játszott Székely Kristóf, Baranyi Gergely és Szabó Róbert.

Oázis SC – Ceglédi VSE 12:9
Gólszerzők: Baranyi Gergely 3, Szabó Róbert 2, Szikszay Milán 2, Csáthy Dániel,
Patonai Péter

A szombati bajnokságokat a felnőtt csapat zárta. Hazai pályán fogadta a VIWA II. kerület játékosait, akik a korábbi években OSC-Újbuda néven indultak a bajnokságban. A találkozón nem sikerült jól a védekezés, és nagyon sok gólt kaptak, így nem volt esély a pontszerzésre. A sikertelenség főbb okai, többek között, hogy az edzéseket kevesen látogatták, emellett pedig probléma volt a játékosok hozzáállásával és a fegyelmezettségével is. A mérkőzés után a vezetés világos és határozott szavakkal közölte a csapattal az elvárasokat, aminek – reméljük – lesz foganatja.

Ceglédi VSE – VIWA II. kerület 14:19
Gólszerzők: Simon Gábor 7, Bognár Bence 2, Pataki Gergely 2, Hajek Zsombor,
Gyémánt Zsombor, Tószegi Zoltán

.
A hétvége utolsó mérkőzését az ifjúsági csapat játszotta. Sajnos, a jobb erőkből álló fővárosiak magabiztos győzelmet arattak a tisztesen helytálló ceglédi fiatalok ellen.
Oázis SC – Ceglédi VSE 15:8
Gólszerzők: Fekete Ákos 3, Szabó Róbert 2, Baranyi Gergely, Tarbály Zoltán, Patonai Péter