Vereséggel kezdte a szezont az OB I/B-s csapat

513

A ceglédi vízilabdacsapatok többsége megkezdte a tavaszi szezont a hétvégén.
A felnőtt csapatnak a rutinos ellenféllel szemben 8-8-ig volt lehetősége, hogy esetleg pontot szerezzen, de sajnos a gyenge játék miatt ez végül nem teljesült és vereséget szenvedtek.
Férfi vízilabda OB I/B
Neptun SC – Ceglédi VSE 15:10
Ceglédi gólszerzők: Vincze Norbert 3, Simon Balázs 3, Simon Gábor 2, Fazekas Gergő, Pataki Gergely.
Az ifjúsági csapat Milus Dávid 9, Tószegi Zoltán 8 góljával magabiztos győzelmet könyvelhetett el. A siker a lelkes, fegyelmezett játéknak volt köszönhető.
Országos fiú ifjúsági vízilabda-bajnokság
Dunakanyar Waterpolo – Ceglédi VSE 11:21
Ceglédi gólszerzők: Milus Dávid 9, Tószegi Zoltán 8, Forgó Martin, Fekete Ákos, Tarbály Zoltán, Kiss Máté.
A serdülő csapat jó iramú, küzdelmes mérkőzésen maradt alul a listavezetővel szemben. Jó egyéni teljesítmények mellett technikai hibák is jellemezték a játékot, de összességében dicséret illeti a csapatot.
Országos fiú serdülő vízilabda-bajnokság
Dunakanyar Waterpolo – Ceglédi VSE 11:9
Ceglédi gólszerzők: Fekete Ákos 4, Kecskeméti Koppány, Szabó Róbert, Hajdú Kornél, Kiss Máté, Medveczki Gábor.
A gyermek korosztály találkozója nagyon a szünet utáni első mérkőzés volt, hisz minden taktikai elem és megbeszélt, begyakorolt taktika akadozva működött. Rengeteg hibával játszottak, 100 %-os ziccerek maradtak ki, de így is magabiztosan nyertek.
Országos fiú gyermek vízilabda-bajnokság
Dunakanyar Waterpolo – Ceglédi VSE 10:17
Ceglédi gólszerzők: Szabó Róbert 5, Kecskeméti Koppány 3, Soós Titusz 3, Csernus Flóra 2, Fábián Olivér 2, Csáthy Dániel, Hajdú Kornél.
A Budapest 2007 gyermekbajnokságban szereplő csapatot a felkészülési időben több betegség is sújtotta. A A-HÍD OSC Újbuda elleni találkozó eredménye már nem befolyásolta az alapszakaszban elért helyezéseket. A mérkőzésen a csapat végrehajtotta a megbeszélteket, úgy támadásban, mint védekezésben. Sikerült ügyes, szép megoldásokkal megmutatni, hogy összességében mennyit fejlődött a játékuk. A CVSE az alapszakaszt követően az 5. helyezést érte el, ami a rájátszásban a felsőházat jelenti.
Budapest 2007 gyermekbajnokság
A-HÍD OSC Újbuda – Ceglédi VSE 15:12
Ceglédi gólszerzők: Borsos Blanka 6, Csernus Flóra 2, Hornyák Csaba 2, Szendrei Attila, Lugosi Ádám.
Február 8-án, szombaton 11 órakor a felnőtt férfi OB I/B-s csapat az ASI DSE-t fogadja. Az országos bajnokságban szereplő gárdák közül február 9-én, vasárnap 10 órai kezdéssel a gyermek, a serdülő és az ifjúsági csapat ugrik a medencébe a Csongrád korosztályos együttesei ellen, majd azt követően a gyermek és a serdülő leánycsapatok a Kecskemétet látják vendégül.