Remeklő Cápák

735

A női kézilabda NB II 9. fordulójában vasárnap a Szigetszentmiklóst fogadta a Ceglédi Kék Cápák felnőtt és ifi csapata. A felnőttek végre hozták régi, remek formájukat és magabiztos győzelmet arattak, az ezer sebből vérző ifisták igaz kikaptak, de parádés második félidei teljesítményüket látva igazán nincs miért szégyenkezniük a tabellán második vendégek győzelme miatt. A felnőttek találkozóján egy percre sem volt kérdéses a hazai siker. A Cápák végig uralták a mérkőzést és tényleg csak egy-egy megingástól eltekintve kézben tartották a találkozót. Halasi Réka, Tóth Ágnes és Oláh Henrietta is hét-hét gólt szerzett és a kapusokon kívül mindenki tudott gólt lőni, aki pályára lépett. Fontos győzelem volt ez, remélhetőleg átszakadt az a gát, ami mostanában blokkolta a lányok jó formáját. Az ifiknél annyi a sérült és a beteg, hogy gyakorlatilag egy sorral álltak fel a remek erőkből álló Szigetszentmiklóssal szemben. Fedák Antónia csak a büntetőket tudta vállalni, Mód Klaudia pedig lázas megfázása miatt csupán öt percre állhatott be. Az első félidőben könnyedén tízgólnyi különbséget dolgoztak össze a vendégek, de a Cápák nem törtek meg és hatalmasat küzdve hárommal nyerni tudtak a második játékrészben.

Női kézilabda NB II, 9. forduló

Felnőtt

Ceglédi Kék Cápák – Szigetszentmiklós NKSE 33-18 (15-6)

Cegléd, 150 néző. Vezette Juhász, Szabó.

Cegléd: Szegedi Brigitta, Juhász Bernadett (kapusok), Oláh Henrietta 7/5, Tóth Ágnes 7, Halasi Réka 7, Mihály Evelin 3, Kisjuhász Petra 3, Tóth Adrien 3, Vígh Cintia 2, Dobos Renáta 1.

Hétméteres 5/5, ill. 4/4.

Kiállítás 6, ill. 16 perc.

Ifjúsági

Ceglédi Kék Cápák – Szigetszentmiklós NKSE 27-34 (6-16)

Cegléd: Törőcsik Fruzsina (kapus), Petrovics Fruzsina 10, Kazai Fanni 4, Fedák Antónia 3/3, Koncsik Ella 3, Kovács Alíz 3, Petró Csenge 2, Rajkort Beatrix 1, Mód Klaudia 1, Ványi Flóra.

Hétméteres 4/3, ill. 5/1.

Kiállítás 0, ill. 0 perc.

Jakab László edző: Nagyon akartuk a győzelmet! A jó védekezés mellé remek kapusteljesítmény volt, sok jó játékot játszottunk, ami a szurkolóknak is szemet gyönyörködtető lehetett. A második félidőben volt egy párperces hullámvölgyünk, de így is nagyarányú különbséggel tudtunk nyerni. Gratulálok a csapatnak! Az ifisták megint bátortalanul álltak fel. Tudtuk, hogy az ellenfelünk jó játékosokból áll, de a kelleténél jobban tiszteltük őket. A második félidőben már igazi csapatként küzdöttek és hiába kaptunk ki hét góllal, mindenki dicséretet érdemel. Nem szeretnék kiemelni senkit, de a kapusteljesítményünk itt is extra volt.