A második helyen telelnek

1668

A leány kézilabda országos gyermekbajnokság 4. fordulójában szombaton, Tóalmáson játszott két mérkőzést a Ceglédi Kék Cápák U11-es csapata. A forduló célja a tabella 2. helyének visszaszerzése volt, s bár a Dabas elleni rangadón egy góllal alulmaradtak a Cápák, az egymás elleni összesítésben két góllal jobb a Cegléd, így ők várják másodikként a jövő évi folytatást.

Pudics Zsolt edző: Nagyon izgalmas és roppant kemény meccset játszottunk a Dabassal. Cegléden, ahol minden tervünket meg tudtuk valósítani, három góllal nyertünk ellenük. Tudtuk, hogy nehéz lesz a visszavágó, ezért nagyon készültünk rájuk. Jobban védekeztünk, mint otthon, kevesebb gólt is kaptunk, mégis kikaptunk, mert mentálisan nem bírtuk a nyomást. A dabasi gyerekek nagyobbak, erősebbek, ütöttek, vertek minket és a hajrára felőrölték az erőnket. Gratulálok a lányoknak, mert az utolsó percig küzdöttek! Egy góllal kikapni a legrosszabb, mégis miénk a 2. hely…

Leány kézilabda országos gyermekbajnokság, 4. forduló

Dabas KC VSE – Ceglédi Kék Cápák 14-13 (6-8)

Cegléd: Semetka Gréta (kapus), Takó Emese 5/1, Pető Luca 3, Pintér Zsófia 3, Kökény Hanna 2, Pokorny Szintia, Kádár Kata, Csombai Mirella, Omelka P. Kíra, Imregi Boglárka, Kelemen Réka, Orlov Katinka, Horváth Evelin.

Kiállítások: 8 ill. 2 perc.

Hétméteres: 2/2 ill. 1/1.

Sülysáp SE – Ceglédi Kék Cápák 8-34 (4-15)

Ceglédi gólok: Kökény Hanna 8/1, Pető Luca 7, Takó Emese 7, Imregi Boglárka 5, Pintér Zsófia 5, Kádár Kata 1, Orlov Katinka 1.

Kiállítások: 2 ill. 0 perc.

Hétméteres: 1/1 ill. 2/1.