A serdülő tudott nyerni

542

A női kézilabda NB II 16. fordulójában a Ceglédi Kék Cápák felnőtt és ifi csapata március 17-én, a serdülők pedig március 13-án a Tököl vendégeként léptek pályára. A tavasszal remeklő felnőtt csapat Tökölön is ki-ki meccset játszott. Az eddigieknél több hibát vétve, óriási csatában, a 15 kiállítással és 14 büntetővel tarkított kaotikus mérkőzésen az utolsó percekben kapott három góllal veszítettek kétgólos előnyből. Sajnos az első félidőben eltört Tóth Adrien talpcsontja, aki így több hétre játékképtelen lesz. Az ifi bajnokságban szereplő serdülők is nagy küzdelem mellett kaptak ki, a saját korosztályuk ellen pedig szoros első játékrész után magabiztosan nyertek.
Női kézilabda NB II
Felnőtt
VSK Tököl – Ceglédi kék Cápák 28–27 (12–14)
Tököl, 120 néző, vezette Bugyi, Nász.
Cegléd: Juhász Bernadett, Szegedi Brigitta (kapusok) Kisjuhász Petra 7 (7), Spolmin Roberta 5, Ade Sowunmi 4, Vuletic Suncica 4, Dobos Renáta 3, Tóth Ágnes 1, Mertlik Mónika 1, Török Melinda 1, Herceg Réka 1, Tóth Adrien, Takács Viktória.
Kiállítás: 18, ill. 12 perc.
Hétméteres: 7/2, ill. 7/7.
Tóth Norbert edző: Végig küzdve, nagy harcban sajnos pontokat vesztettünk a Tököl otthonában. Öt perccel a vége előtt még vezettünk kettővel, ahol nagy esélyünk lett volna megkoronázni a teljesítményünket, de ekkor rosszul döntöttünk és kapkodtunk, majd két gyors indítást is kaptunk. Elfáradtunk a végére és nem sikerült jól döntenünk! A küzdéshez gratuláltam a lányoknak, s ha továbbra is így állnak a mérkőzésekhez, egymáshoz, akkor tudunk előrébb lépni! Viszont sajnálatos, hogy egy sérültünk lett, és minimum négy hétig nem tud segíteni a csapatnak!
Ifjúsági
VSK Tököl – Ceglédi Kék Cápák 28–26 (14–13)
Cegléd: Kopcsa Karolina, Oláh Anna (kapusok), Takács Viktória 10 (2), Peszeki Laura 8 (2), Kovács Alíz 3, Farkas Fruzsina 2, Fehér Natália 2, Takó Emese 1, Mód Klaudia, Fedák Antónia, Baricza Viktória.
Kiállítás: 10, ill. 8 perc.
Hétméteres: 8/5, ill. 5/4.
Ade Sowunmi edző: Győzni mentünk Tökölre, de a lányok a hosszú hétvégén „otthon maradtak”, tisztelet a kivételnek! Nagyon nehéz egy mérkőzést megnyerni, ha a csapatnak nem minden tagja akarja. Csalódott vagyok nagyon!
Serdülő III. oszt. Dél
VSK Tököl – Ceglédi Kék Cápák 14–28 (7–10)
Cegléd: Semetka Gréta (kapus), Kökény Hanna 11 (3), Mód Klaudia 5, Takó Emese 5 (1), Takács Viktória 3 (1), Simon Anna 3, Kovács Alíz 1, Benkő Barbara, Vágány Noémi, Kelemen Réka.
Kiállítás: 6, ill .8 perc.
Hétméteres: 5/3, ill. 5/5.
Ade Sowunmi edző: Valahogy ez a kései időpont a lányoknak nem igazán kedvez, ez látszott az első félidei dekoncentráltságon is. Viszont a második félidőre sikerült azt a tudást hozni, amit az elejétől kellett volna, így sikerült fölényes győzelmet aratnunk!