A Tankó-Walter és Társa Kegyeleti Kft. temetkezéssel kapcsolatos közleménye

666

Tisztelt Lakosság!

Tájékoztatom Önöket, hogy a koronavírus okozta változások cégünk tevékenységét nem érintik egyelőre, Rákóczi út 30-32. szám alatt található temetkezési irodánkban az ügyfélfogadás zavartalanul működik a kormány által elrendelt rövidített nyitvatartási időben, munkanapokon 15 óráig. Kérjük Önöket, hogy mindannyiunk egészségének megőrzése érdekében, maximum 2 fő intézkedjen a temetési megrendelésekor.
A temetési szertartások lebonyolítása során arra kérünk minden hozzátartozót, hogy mellőzzék a közvetlen érintkezést, megóvva ezzel saját és más emberek egészségét is. Amennyiben biztonságuk érdekében szeretnék a temetési szertartást egy későbbi időpontra halasztani, amikor már kevésbé áll fenn a járványveszély, cégünk lehetőséget biztosít egy távolabbi temetési időpont kijelölésére is.
Az Újvárosi köztemető üzemeltetésével kapcsolatos feladatokat is változatlan módon és formában ellátjuk. Szeretnénk kérni, hogy azok a sírhelytulajdonosok, akiknek a közeljövőben esedékes a sírhelymegváltás kérjük, hogy inkább a járvány levonulása után jöjjenek rendezni ezzel kapcsolatos teendőiket.

Vigyázzanak magukra és vigyázzunk egymásra!

Köszönettel:
Tankó Zoltán