Aranyérmek, első helyek összetettben is

666

Május második felében a CVSE Fit Kid versenyzőire több megmérettetés is várt. Hódmezővásárhelyen 3 csapatuk versenyzett. A cél az összetett bajnoki cím megszerzése volt. A duók kicsit izgulva, de szépen hajtották végre a megbeszélteket, így jól sikerült gyakorlatok után hagyták el a színpadot. A legkisebb versenyzők gyakorlatán is meglátszott az elmúlt hetek sok-sok edzése, gyakorlása.
Eredmények
II. kcs./duó 1. helyezett CVSE (Bartus Emese, Pap Veronika)
III. kcs./duó: 1. helyezett CVSE (Hartyáni Fanni, Lipák Réka)
I. kcs./nagycsapat: 1. helyezett CVSE (Farkas, Halmi, Hidasi, Oláh-Fekete, Végh)
Ezeknek a győzelmeknek is köszönhetően mind a három csapat a saját kategóriájában a 2018/2019-es versenyévad összetett Grand Prix győztese lett.
Az I. osztályú Big Free csapat az Eb kvalifikációs versenysorozat harmadik állomásán, Móron vett részt. Sajnos egy betegség miatt az utolsó utáni pillanatban át kellett alakítani a gyakorlatot. Mivel így edzeni már nem volt idő, a versenyen élesben kellett helytállnia a lányoknak. A szokásosnál nagyobb izgalom miatt történt egy-két kisebb rontás, de összességében jól sikerült a kűr. Ugyanezen a napon a II/A kat. egyéni versenyzők is színpadra léptek. Volt, akinek az összetett bajnoki cím, volt, akinek a diákolimpiai döntőbe jutás volt a cél. Szépen kivitelezett, előadott gyakorlatot mutatott be mindenki.
Eredmények
II/A kategória egyéni
IV. kcs. 1. Bartus Emese 2. Pap Veronika
VI. kcs. 2. Lipák Réka
VIII. kcs. 2. Hartyáni Fanni
Ezzel az országos diákolimpiai döntőbe jutott mind a négy ceglédi versenyző. Bartus Emese korcsoportjának 2018/2019 összetett Grand Prix győztese lett.
I. osztály Big Free kategória
I. helyezett CVSE (Bartus Emese, Bíró Lola, Hartyáni Fanni, Kovács Barbara, Lipák Réka, Pap Veronika, Szepes Réka)
A ceglédi Big Free csapat szintén 2018/2019 összetett bajnoka lett. Ezzel az eredménnyel a csapat tagjai kvalifikálták magukat az októberi Európa-bajnokságra.
Felkészítők: Randos Gabriella vezetőedző, Móricz Alexandra és Kovács Barbara.