Asztalitenisz – a második bajnoki forduló eredményei

462

Asztalitenisz NB I, szeptember 11.
Szuperinfó-CVSE I. – Félegyházi ASE I. 4:10
Győztek: Gergye Zoltán 2, Zakar Kristóf 1 és a Gergye Zoltán-Tótin Kristóf páros.
Molnár Gergő nélkül játszott a csapat, de a mérkőzés majdnem 2:0-val indult, hiszen a Zakar-Bogádi páros döntő játszma 5:10-ről 11:10-re vezetett, így meccslabdájuk volt. Ám egy védhetetlen csusza jött az ellenféltől, majd következett két egyszerű labdamenet oda, és így 1:1 lett az állás a párosok után. Jóval szorosabb is lehetett volna mérkőzés, és ezt a régebben Cegléden játszó Pengő Gábor is elismerte. Sajnos Fortuna nem állt a CVSE mellé, így viszonylag sima vereség lett a vége.

Asztalitenisz NB III, szeptember 11.
Szuperinfó-CVSE II. – Eurokapu I. 6:12
Győztek: Szalkai Attila 4, Móricz Zsombor 1 és a Szalkai Attila-Bánfi Balázs páros.
Sajnos a csapat második számú játékosa nem ért rá, így itt is tartalékos volt a Cegléd, ráadásul Bánfi Balázs megfázással is küszködött. Az egységesebb ellenfél kihasználta a hibákat, egyedül Szalkai Attila hozta a négy partit.

Asztalitenisz NB III, szeptember 10.
Szuperinfó-CVSE III. UP – Gödi SE I. 5:13
Győztek: Ungureán Dorka 2, Unghváry András 2, Csór Laura 1.
Jóval szorosabb végeredménynek kellett volna születni. Szoros mérkőzéseket vesztettek el a fiatalok. Meglepő volt, hogy Göd papíron legerősebb játékosa csak egyet nyert, és Ungureán Dorka döntő játszma 3:10-ről fordított ellene 12:10-re.

Pest megye I/BC, szeptember 10.
Szuperinfó-CVSE IV. – Dunaharaszti MTK VI. 18:0
Győztek: Petrik Gábor, Petrik Sebestyén, Puskás János, Telek Kristóf 4-4, Telek-Petrik S. és a Petrik G.-Puskás páros.
Az ellenfél fél órás késéssel érkezet (önhibáján kívül), de ez nem zavarta meg a ceglédi játékosokat, akik csak pár játszmát, de meccset nem veszítettek. Érdekesség, hogy a DMTK VI. csapatát lányok alkották.